Billige rejser til Fuerteventura

Find gode tilbud på all inclusive-, sol- og oplevelsesferier til Fuerteventura her.

En rejse til Fuerteventura står højt på manges ønskeliste. Det er fuldt forståeligt, for denne spanske ø byder på fantastiske oplevelser inden for både sport, afslapning og natur. Her guider vi til, hvordan du får mest muligt ud af din billige rejse til Fuerteventura.


De Canariske Øer er et paradis for både soldyrkere, strandløver, de eventyrlystne og de sportsglade. På Fuerteventura finder du både turistomsværmede områder og øde egne. Øen har perfekte rammer om din ferie – uanset om du skal af sted med kæresten, vennerne eller hele familien. Hos Ekstra Bladet Rejser har vi fundet gode tilbud og billige rejser til Fuerteventura til dig. Din billige rejse til Fuerteventura venter lige her – uanset, om du er typen, der planlægger i god tid, eller er spontan og klar til et last minute rejsetilbud til Fuerteventura.

Hvornår skal jeg rejse til Fuerteventura?

 • Sommer: Sommer er den absolutte højsæson på Fuerteventura. Temperaturerne ligger som regel mellem 25 og 30 grader, så hvis man kan lide strålende solskin og gode strandture, er sommeren det bedste tidspunkt at besøge øen.
 • Forår og efterår: Fra april til juni og i oktober kan man som regel være sikker på temperaturer på lige over 20 grader. Det er lunt nok til en strandtur – men ikke så varmt, at man smelter helt bort i solen.
 • Vinter: Vinteren er lun på Fuerteventura – men man skal være forberedt på, at det er den mest regnfulde sæson. De fleste turister vælger da også en af de tre andre årstider til at besøge øen, men hvis du gerne vil surfe, kan vinteren være et rigtig godt valg. Vinter, forår og efterår giver mulighed for at få en billigere rejse til Fuerteventura, end sommeren gør.

Hvad skal jeg lave på Fuerteventura?

Fuerteventura giver både muligheder for badeferie, aktiv ferie og naturrejser.

 • All inclusive: Er du til daseferier, hvor dagens eneste valg er, om du skal på shopping, på stranden eller i byen? Så er en all inclusive rejse til Fuerteventura det helt rigtige til dig – uanset om du rejser med vennerne, kæresten eller hele familien. Corralejo, Caleda De Fuste og Jandia er blandt de destinationer, der byder på gode muligheder for afslapning og soldyrkning.
 • Naturrejser: Fuerteventura giver mulighed for at opleve naturen i al sin pragt. I Naturparken Corralejo kan man finde begge yderligheder – den ene ende består af hvide sandklitter, mens den anden er et vulkansk landskab, hvis røde og okkerfarvede klipper byder på fantastiske udsigter.
 • Surfing: Fuerteventura betyder ”Stærk vind” på spansk. Og selvfølgelig er øen en af Europas populære surfdestinationer, uanset om du vil boardsurfe, windsurfe eller kitesurfe. Fuerteventura giver gode surfmuligheder for både begyndere og øvede. Playa Moro og Playa Blanca er gode til dig, der gerne vil prøve at surfe for første gang, mens de øvede for eksempel kan begive sig til El Hierro.

Sådan kommer du til Fuerteventura – og rundt på øen

 • Fly: Et stort udvalg af flyselskaber har rejser til Fuerteventura – og selvfølgelig kan du også købe pakkerejser. Der kan være penge at spare på at købe hotel og fly hver for sig, men der findes også gode tilbud på all inclusive.
 • Færge: Der går færger fra de fleste af de Canariske Øer til Fuerteventura. Det gør det let at øhoppe eller at tage på enkeltbesøg på nogle af de omkringliggende øer. Færgeturene kan også være et hyggeligt og spændende afbræk på ferien.
 • Bil: Det er billigt at leje bil på Fuerteventura, og det er ofte den mest bekvemme måde at komme rundt på øen på.
 • Bus: Fuerteventura har et relativt godt bussystem – man skal dog sørge for at holde godt styr på bustiderne, især hvis du vil besøge de mindre landsbyer, der ikke har så mange afgange.
 • Cykel: Terrænnet på Fuerteventura – og ikke mindst den kraftige vind, der ofte blæser – gør, at cyklen især skal i brug, hvis du er i god form. Til gengæld for anstrengelserne kan man nyde den smukke udsigt i det ofte kuperede terræn og nå steder hen, du ellers ikke ville få set fra bilruden.

Hvad skal jeg opleve på Fuerteventura?

Fuerteventura er fyldt med oplevelser året rundt – så du kan være sikker på at få kulturelle og lokale oplevelser.

 • Karneval: I februar og marts festes der igennem – hver landsby har sine traditioner for, hvordan karnevallet fejres.
 • Dragefestival: Den lune, konstante vind har gjort den internationale dragefestival i Corralejo til et tilløbsstykke. Festivalen finder sted hvert år i november.
 • Festivaler: Fordelt hen over året kan man opleve musikfestivaler i et væld af genrer. Corralejo har en årlig bluesfestival, samme sted er der jazzfestival i efteråret – og igennem flere år har et par lokale festivaler desuden præsenteret rock og pop fra øens mange musikere.