Billige rejser til Frankrig

Gode priser på din næste ferie til Frankrig

Værende et af Europas største lande har Frankrig en forførende palet af oplevelser at byde på. Vi hos Ekstra Bladet Rejser har fundet billige rejser til Frankrig, og her på siden kan du få lidt inspiration til din ferie i dette romantiske land.


Seneste deals

Tag med familien til Disneyland Paris! Spar 43%

fra Kr.1409 per person
25 oktober 2018 - 12:00

RABAT-regn: Billig overnatning i Paris fra KUN 362,-

fra Kr.362 per person
11 september 2018 - 12:05

Sparetips Rejseformer Rejsemål

Frankrig er meget mere end, hvad man kan forestille sig. Landet er en feriefristelse uden lige, og hvad end du vil på billig camping i Sydfrankrig, luksusferie ved Den Franske Riviera eller skiferie i Frankrigs bjerge, så er der noget rejse for dig. Her er nogle tips og lidt inspiration til din billige rejse til Frankrig.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt til Frankrig?

 • Afbudsrejser: Hvis du gerne vil billigt til Frankrig, kan du med fordel lede efter en afbudsrejse. En afbudsrejse er nøjagtig den samme rejse, som blev udbudt til at starte med bare billigere. Det sker at rejseselskaberne sætter priserne ned, hvis der ikke er solgt nok pladser, eller hvis der har været afbud i sidste øjeblik. Ulempen ved afbudsrejser er, at man skal være ret fleksibel. Afrejsedatoen kan nemlig være alt fra dagen efter booking til 2 eller 4 uger efter.
 • Udenfor sæson: Rejser du udenfor højsæsonen og skolernes ferier, kan du spare mange penge på din rejse til Frankrig. Frankrig er, som alle andre lande i Europa, varmest om sommeren, og mange danskere ynder at bruge Frankrig til solferier. Så hvis du ønsker at tage på sommerferie i Frankrig, kan det godt betale sig at booke ferien lige før eller efter, at skolerne har fri. Frankrig er et skønt land for mange typer ferier, som ikke behøver at være i sommerferien. Her kan det også være en fordel at rejse på andre tidspunkter end lige i efterårs-, vinter- og påskeferien.
 • Vær i god tid: Modsat de gode tilbud, som kan komme i last minute, kan du også være heldig at finde gode rabatter, hvis du booker ferien i Frankrig tidligt. De såkaldte early bird- rabatter er nogle prisnedslag, som rejseselskaberne giver dem, der booker ferien tidligt. På den måde er rejseselskaberne sikre på at få solgt nogle rejser, og du kan spare gode penge på at være tidligt ude.
 • Rejsemål: Prisen på din rejse til Frankrig påvirkes nemt af rejsemålet. Frankrig er et stort land, men der er selvfølgelig nogle destinationer, som er storfavoritter. Hvis du gerne vil spare lidt penge på din rejse til Frankrig, kan du med fordel finde et rejsemål, som er knap så besøgt. Du vil højst sandsynligt være en smule væk fra de mest kendte seværdigheder, byer og strande, men Frankrig har en god infrastruktur, så du kan nemt komme fra A til B.
 • Fly og hotel: I stedet for at vælge en pakkerejse, også kaldt charterrejse, når du rejser til Frankrig, kan du vælge at sammensætte rejsen selv. I nogle tilfælde kan det være billigere for dig at finde fly og hotel på egen hånd og uafhængigt af hinanden. Det kræver måske en smule mere forberedelse bag computeren, men det kan i sidste ende spare dig for en del penge. Desuden har du også i højere grad mulighed for at finde præcis den flyafgang og det hotel, som du foretrækker.

Til toppen

Hvilken type rejse til Frankrig kan jeg tage på?

 • Busrejse: Mange danskere ynder at tage på busrejse til Frankrig. Der udbydes busrejser til mange forskellige rejsemål i Frankrig, så der er et bredt udvalg at vælge imellem. Måske går turen til Alsace, hvor du kan smage på lækre vine, eller Normandiet, hvor nogle af verdenshistoriens mest dramatiske øjeblikke har foregået. Eller måske kører bussen helt til Sydfrankrig, hvor der er dejlige temperatuerer og masser af sol. En af de største fordele ved busrejser er, at når du er kommet ombord på bussen, kan du bare læne dig tilbage og lade buschaufføren klare resten.
 • Kør-selv ferie: Drømmer du om, at pakke bilen og bare køre afsted? Så kunne din destination sagtens hedde Frankrig. Der er ikke uoverskueligt langt til Frankrig, hvorfor en kør-selv ferie hertil kan være helt perfekt. Du bestemmer selv tempoet, og på vejen fra Danmark til Frankrig er der masser af smuk natur at se gennem vinduet. Når du er taget på kør-selv ferie til Frankrig, har du også en stor frihed i, at altid have bilen ved din side. Desuden kan du også have en del oppakning med, end hvis du vælger flyet som transportmiddel. Kører du selv afsted, kan du også tage på en billig skiferie i Frankrig.
 • Storbyferie: Frankrig har masser af storbyer, som hver især har deres særpræg og charme. Du finder både storbyer inde midt i landet og ude ved kysten. Vil du gerne på ren storbyferie kan Paris, Lyon eller Toulouse måske være noget for dig. Vil du gerne på storbyferie kombineret med badeferie kan du besøge storbyerne i Sydfrankrig. Her ligger eksempelvis byer som Nice, Cannes og Marseille.
 • Weekendophold: Ønsker du at komme lidt væk fra hverdagen, så kan et weekendophold i Frankrig være en god idé. Det tager ikke lang tid at rejse til Frankrig med fly, hvorfor landet er det perfekte rejsemål for et weekendophold. Desuden kan vi med sikkerhed sige at det gælder for alle, at Frankrig har alt for et weekendophold. Hvad enten det er wellness, storby, natur eller strand, så er Frankrig den perfekte vært.
 • Romantisk weekend: Hvis der er én ting, som Frankrig kan, er det at skabe en romantisk stemning. Sproget alene gør de fleste blød i knæene, men også landets mange flotte udsigter, hyggelige caféer, og smukke byer hjælper på den romantiske stemning. Landets hovedstad, Paris, er muligvis den mest romantiske af dem alle. Hvert år tager tusindevis af forelskede par til byen for at fejre hinanden og kærligheden. Og imens du og din partner nyder hinanden på jeres romantiske weekend, er der også masser af seværdigheder og et helt gastronomisk univers, som kan opleves.
 • Campingferie: Spænd campingvognen for bilen, og rul afsted mod baguetten og champagnens hjemland. Der findes masser af muligheder for camping i Frankrig. Og du kan helt sikkert finde den campingplads, der passer præcis til dig og dine præferencer. Vælg om du vil være tæt på storslået natur, historiske steder eller måske nær en af de dejlige strande. Hvis du gerne vil have en smule mere luksus, så kan du overveje at tage på camping i Sydfrankrig tæt ved Den Franske Riviera.
 • Wellnessophold: Trænger du til lidt selvforkælelse? Frankrig byder på masser af muligheder for et dejligt wellnessophold. Her kan du få fyldt energidepoterne, mens du nyder den afslappende atmosfære og franske omgivelser. Der er mange spahoteller i Frankrig, som både ligger udenfor og inde i byerne.
 • Skiferie: Er du vild med fart, udfordringer og sne? Så skal du helt sikkert tage på en skiferie til Frankrig! Under en skiferie i Frankrig får du rig mulighed for at suse ned ad de sneklædte løjper, hvor både nybegyndere og avancerede skiløbere kan være med. Og så kan du sagtens finde billige skiferier til Frankrig, hvor både liftkort, skileje og all inclusive kan være inkluderet.

Til toppen

Hvor kan jeg tage hen på en rejse til Frankrig?

 • Normandiet: I det nordvestlige Frankrig ligger regionen Normandiet. Regionen byder på kulturelle, gastromomiske og ikke mindst historiske oplevelser. Den dag i dag vidner Normandiets kyst stadig om anden verdenskrigs største militæroperation fra den såkaldte D-dag. Ved Utah Beach finder du et museum, som hylder de mænd, der satte deres liv på spil for Europas befrielse. I Colleville-sur-Mer ligger den største amerikanske kirkegård for faldne soldater. Besøg også Mémorial de Caen, som er et af de største museer for D-dagen. I Normandiet kan du også besøge Le Mont Saint Michel, som er en halvø med et smukt kloster. Når sulten melder sig, bør du prøvesmage de lokale specialiteter camembert-ost, cider og Tarte Tatin.
 • Vindistrikter: Frankrig har en stor vintradition, og nogle af verdens mest anerkendte vine kommer herfra. Udforsk eksempelvis distrikterne Alsace, Bordeaux, Bourgogne eller Champagne. Her kan du besøge de mange vingårde, hvor de fleste har en gammel og stolt tradition for vinproduktion. Og du kan med sikkerhed også få lov at smage på de lækre dråber.
 • Paris: Paris er storbyen med de mange boulevarder, museer, klassiske bistroer, trendy vinbarer og masser af kunst. Ligegyldigt hvor lang din storbyferie til Paris er, så vil du aldrig have nok tid til at opleve byen. Se de berømte seværdigheder Eiffeltårnet, Champ-Elysées, Notre Dame og Louvre. Hvis du ikke har besøgt byen endnu, burde den i det mindste stå højt på din bucket-liste over storbyer.
 • Den Franske Riviera: Oplev Sydfrankrigs solrige og luksuriøse kyst, som også er kaldt Den Franske Riviera. Elsker du sol, strand og feriestemning, skal ferien til Frankrig helt sikkert holdes her. Udforsk kystbyerne Nice og Montélimar, tag et hvil på stranden Calvi, eller besøg fyrstedømmet Monaco. Monaco er en helt speciel oplevelse, og det er her, du virkelig kan opleve luksus, prangende biler og store lystyachter.

Til toppen