Billige rejser til Filippinerne

Her finder du gode tilbud og tips til din billige ferie til Filippinerne

Glæd dig til at opleve eksotiske Filippinerne, og få en uforglemmelig oplevelse. Vi hos Ekstra Bladet rejser hjælper dig med at finde billige pakkerejser, flybilletter og tilbud på hoteller.


Filippinerne består af over 7000 øer. Det gør, at det sydøstasiatiske land har verdens længste kystlinje – og dermed også et utal af dejlige badestrande. Men Filippinerne er meget mere end strande. Her er både storbyliv og udstrakt natur, og de mange øer gør, at der er rige muligheder for at opleve uspolerede områder. Hos Ekstra Bladet rejser har vi samlet en række tips og tricks til dig, der vil have billige tilbud på rejsen til Filippinerne – hvad enten du vil have en all inclusive rejse til Filippinerne eller vil tage chancen med en last minute rejse.

Hvornår skal jeg rejse til Filippinerne?

Filippinerne har tropeklima, så der er varmt hele året.

 • Juni-oktober: Her falder den tropiske regntid, og voldsomme storme er ikke usædvanlige. Der er dog ikke tale om konstant regn, og hvis man tager sine forholdsregler og holder øje med vejrudsigterne, kan det være en god tid at besøge landet - ikke mindst hvis man er på jagt efter billige rejser og gerne vil undgå for mange turister.
 • November-februar: De køligste måneder på Filippinerne – hvilket er en positiv ting i troperne. Især i slutningen af perioden er vejret samtidig tørt. Perioden er meget populær blandt turister.
 • Marts-maj: Årets varmeste måneder. Her skal man ikke tage på aktiv ferie, men en all inclusive rejse til et ferieresort kan sagtens være til at holde ud.

Hvad skal jeg se i Filippinerne?

Filippinerne har et væld af seværdigheder inden for både kultur, byliv og natur. Mulighederne er mange, men vi har lavet et udvalg til dig, over spændende attraktioner på Filippinerne.

 • Bohol: Filippinernes 10. største ø, men Bohol kan ses på en dag, hvis man lejer en bil med chauffør. Her finder man Chocolate Hills, der består af mere end 1000 bakker, der i den tørre periode skifter farve, så de fuldstændigt ligner chokoladetoppe. Man finder også adskillige reservater med spøgelsesaber. Og så byder øen på rigtig gode muligheder for at dykke og snorkle.
 • Manila: Med over 20 millioner indbyggere er hovedstaden et livligt sted. Den kan virke kaotisk, men hvis man sikrer sig en god lokal guide eller læser op på byen i forvejen, kan man finde dens skjulte skatte. Byen er ikke særligt turistet, og langt de fleste kommer for at opleve Filippinernes strande og natur.
 • Vulkanerne: Der er næsten 40 vulkaner i Filippinerne – og nogle af dem kan du relativt let besøge. Taal-vulkanen ligger på en ø to timers kørsel fra Manila. Den 400 meter høje vulkan kan bestiges, og kombinationen af udsigten og følelsen af at stå på en aktiv vulkan bliver et ferieminde for livet.
 • Boracay: Øen er verdenskendt for sine gode strande og for sit festmiljø. Bliver det for meget, kan man også finde gode strande et utal af andre steder – men man har ikke oplevet Filippinerne som turist, med mindre man har lagt vejen omkring Boracay. Det er også her, man finder resorts, så hvis du får fingre i en billig all inclusive rejse, er der en god sandsynlighed for, at det er på Boracay, du havner.

Hvordan kan jeg bo på Filippinerne?

Mulighederne for overnatning er mange på Filippinerne – uanset, om du elsker luksus eller bedst kan lide det primitivt, kan du finde det her.

 • All inclusive: Den oplagte vej til en luksusferie. All inclusive kan være på traditionelle hoteller, hvor der er sørget for alt til dig – eller det kan være lidt mere eksotisk. På øen Mindoro kan man bo i luksusbambushytter langs stranden, men betjeningen er altid kun et klokkeklemt væk. Hold øje med last minute rejser, så kan du være heldig at få en billig all inclusive rejse.
 • Hoteller: Der er masser af hoteller rundt omkring på øerne. Turistministeriet deler dem op i fire kategorier fra økonomi til deluxe.
 • Vandrehjem: Der er mange vandrehjem i Filippinerne. Standarden svinger, men hvis man bare ønsker en billig overnatning, er det den ideelle løsning.
 • Privat indkvartering: Mange filippinere er glade for at leje et værelse ud til turister. På den måde kan du komme helt tæt på lokallivet.
 • Camping: Du kan medbringe et telt – men du skal tjekke for campingpladser i forvejen. Fænomenet er nemlig ikke så udbredt på Filippinerne.

Hvordan kommer jeg til Filippinerne?

 • Fly: Man kan flyve fra Danmark til Filippinerne. I nogle tilfælde kræver det dog mellemlandinger. Du kan både arrangere din tur selv eller købe en pakkerejse. Det kan i nogle tilfælde være billigst selv at lægge planerne.
 • Båd: Når du er på Filippinerne, er det nødvendigt at sejle mellem de fleste af øerne. Det er heldigvis billigt at komme med færgerne – og nogle gange kan man endog leje en privat båd med fører.