Billige rejser til Færøerne

Få gode tilbud på rejser til Færøerne her

Færøernes smukke natur og helt særlige stemning giver dig minder for livet. Vi guider dig til den perfekte tur til Færøerne.


Seneste deals

På Færøerne kan du møde vild natur og en helt særlig kultur. De isolerede øer, med det tætte og komplicerede forhold til Danmark, er helt deres egne. Hos Ekstra Bladet rejser har vi fundet supergode tilbud på rejser til Færøerne til dig. Leder du efter en all inclusive rejse til Færøerne, eller søger du en last minute rejse, hvor du selv lægger planer undervejs, kan du finde den her.

Hvornår skal jeg rejse til Færøerne?

Takket være Golfstrømmen har Færøerne et ret mildt klima, men med kølige somre. Vejret kan året rundt skifte fra den ene yderlighed til den anden i løbet af få timer – og flere gange i døgnet.

 • Vinter: Du kan sagtens besøge Færøerne om vinteren, men det er absolut lavsæson. Temperaturerne holder sig i reglen over frysepunktet, og sne ligger som regel kun kortvarigt, men det ustadige vejr holder mange væk.
 • Forår og efterår: Du kan sagtens opleve Færøerne i ydersæsonerne – det relativt milde klima gør, at temperaturerne sjældent bliver ekstreme. Forår, efterår og vinter er de bedste tidspunkter, hvis du først og fremmest vil have en billig rejse til Færøerne.
 • Sommer: I juni, juli og august sniger gennemsnitstemperaturen sig over ti grader, og selv om temperaturerne sjældent bliver rigtigt høje, kan man i områder med sol og læ sagtens nyde sommervarmen. Om sommeren emmer de 18 øer af liv, og Færøerne er endnu ikke så overrendte af turister, at du ikke kan nyde den lokale stemning, selv om du besøger landet i højsæsonen. Vælger du at sejle til Færøerne, er sommeren også det bedste tidspunkt.

Hvad skal jeg lave på Færøerne?

Færøerne byder på natur, historie og en helt særegen kultur. Trods øernes ringe størrelse, er der rigeligt med ting at lave. Her er nogle af vore favoritter.

 • Nationalfest: Færøernes nationaldag ligger den 29. juli, og festlighederne begynder allerede dagen inden. Den fejres med dans, traditionel musik og sejlads i blandt andet hovedstaden Thorshavn.
 • Festival: Siden 2016 har den lille by Syðrugöta været ramme om en festival med færøske og udenlandske navne. I 2018 kunne du blandt andet møde de nationale stoltheder Teitur og Eivør, danske Nelson Can og Scarlet Pleasure og britiske Rag'n'Bone Man og Faithless. Festivalen finder sted på scener inde i byen – og med den barske natur som bagtæppe.
 • Byliv: Hovedstaden Thorshavn har blot 20.000 indbyggere – men er alligevel en levende og kulturel by. Den gamle bydel Tinganes består af huse med græstag, og Skansen er et andet vidne om historien. Det idylliske anlæg er opført som værn mod de pirater, der i århundreder hærgede øerne. De mangefarvede huse, beliggenheden mellem havet og bjergene og det store antal offentlige skulpturer sikrer, at du får fine feriebilleder med hjem.
 • Bjergvandring: Vestmannabjergene ved øen Streymoy rummer nogle af Færøernes berømte fuglefjeld og en lang række fantastiske grotter. I højsæsonen kan du nå dem med båd på arrangerede ture fra Vestmanna flere gange om dagen. De op til 600 meter høje lodrette klippevægge er et storslået syn.

Sådan kommer du til Færøerne – og sådan kommer du omkring

 • Fly: Den hurtigste måde at komme til Færøerne er med fly. Turen fra København tager cirka to timer, og det er muligt at finde billige rejser til Færøerne med fly. Uanset om man vil på all inclusive rejse til Færøerne eller vil arrangere selv, går turen til lufthavnen på øen Vagar, hvorfra der er busforbindelse via tunnel til blandt andet Thorshavn. Klimaet bestemmer alt på Færøerne, og man kan opleve, at ens fly bliver omdirigeret til Island, hvis det er tåget – derfor er det en god ide at arrangere sin tur, så du har lidt elastik i programmet på begge sider af flyvningerne. Du kan flyve fra både Billund, Aalborg og København.
 • Færge: Hvis du vil have en helt speciel oplevelse og starte din ferie allerede i transportfasen, er færgen en oplagt løsning. Turen starter i Hirtshals, og du kan både sejle til Færøerne sommer og vinter. En del pakkerejser til Færøerne inkluderer færgeoplevelsen.
 • Bus: Mange af færøerne er forbundet med tunneller og broer, og der er et tæt netværk af busser til både større byer og bygder.
 • Færge: Sejlads er helt uundværligt på Færøerne. Hvis ikke der er broer eller tunneller til et område, er der altid en færgelinje.
 • Bil: Der har kun været bilegnede veje på Færøerne i godt 100 år, men færingerne har i den grad taget bilen til sig. Der er et godt netværk af veje. Vær dog opmærksom på, at der ofte render får rundt på vejene – så du skal have øjnene med dig.