Her er de billige rejser til Canada

Find billige fly, rundrejser og skiferier til Canada

Som verdens næststørste land byder Canada på enestående oplevelser i massevis. Hos Ekstra Bladet Rejser kan du se de bedste tilbud på billige rejser til Canada og finde inspiration til din rejse!


Info om indrejse Rejseformer Nationalparker
Canadas lyksaligheder er mange, og det er ikke forkert at sige, at alsidighed er nøgleordet. Forskellige kulturer, interessante storbyer og utrolige landskaber er blot noget af det, du vil få under en billig rejse til Canada. Specielt den vilde og uberørte natur er et sandt eldorado for naturelskere. Canada er i sandhed en fantastisk destination, som vi her har nogle tips og lidt inspiration til.

Det næststørste land i verden byder på masser af alsidige oplevelser. Men før du kan tage på en billig rejse til Canada, er det en fordel at kende til reglerne for indrejse i Canada og fakta om landet.

Her er nogle brugbare informationer før indrejse i Canada:

 • Tidszone: Canada har 6 tidszoner med en forskel på 4,5 time
 • Vaccinationer: Du behøver kun at være vaccineret for Difteri-Stivkrampe, når du rejser ind i Canada.
 • Visum & pas: Danske statsborgere skal have tilladelse før indrejse med fly til Canada. En sådan tilladelse kaldes en ETA - Electronic Travel Authorization. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.
 • Penge: Der betales med Canadiske Dollars i Canada. Kreditkort kan også bruges de fleste steder. Der betales ca. 5% i Goods & Services Tax.
 • Drikkepenge: For de fleste ansatte i servicebranchen er drikkepenge en del af lønningerne. I Canada er det normalt at ligge 15 procent.
 • Religion: De fleste i Canada er katolikker og protestanter.

Til toppen

Typer af ferier i Canada:

Når du rejser til Canada, er der flere måder du kan rejse på. Der er stor forskel på, om du vil opleve Canadas største byer, landets mange kulturelle seværdigheder eller den forskelligartede natur. Her er nogle af de typer ferier, som Canadas besøgende vælger at tage på:

Camping- og teltferie:

Er du til den praktiske form for ferie, er Canada et fantastisk land at campere i. Der er masser af gode steder ude i det fri til at slå teltet op og campingpladser, som har en helt perfekt beliggenhed midt i den skønne natur. Det er specielt populært at tage teltet på ryggen og campere midt i en af Canadas mange nationalparker. Mange kombinerer denne type ferie med vandring og cykling som transportmiddel. Dog er det vigtigt at tage nogle forholdsregler grundet, at Canada er et "bjørneland". Og så er det bestemt også gode muligheder for billig camping i Canada.

Autocamper:

Ferie i en autocamper er for mange en stor drøm. At sætte sig bag rattet og kunne slå lejr, hvorend du har lyst, giver mange en følelse af frihed og lykke. Du kan have al oppakning med dig, hvorend du kører hen, og det er dig, der bestemmer hvor og hvornår, det næste stop på ruten er. Hvis du gerne vil på autocamper-ferie, skal du være opmærksom på nogle få ting, inden du bestiller rejsen. Undersøg forhold som behovet for internationalt kørekort, forsikringer, ruter og færdselsregler. Der kan også være regler for, hvor du må overnatte under stjernerne.

Skiferie:

Der er et stort udvalg af gode skiområder i bjergkæden Rocky Mountains, hvor alle på forskellige niveauer kan være med. Vejret er som regel i top, og sneen er optimal til både snowboarding, skiløb og offpiste. Føler du dig lidt mere eventyrlysten, er der også nogle steder du kan prøve kræfter med catskiing, heliskiing, hundeslædeture og andre sneaktiviteter. En billig skiferie i Canada er ikke svær at finde, og der er masser af forskellige områder, hvor du kan stå på ski og snowboard. Herunder kan du se en liste over, hvor du kan tage på en billig skiferie i Canada.

Liste over bedste skisteder i Canada:

 1. Whistler-Blackcomb
 2. Banoff
 3. Kicking Horse
 4. Revelstoke
 5. Panorama
 6. Fernie

Storbyferie:

Næsten en tredjedel af Canadas befolkning bor i de 3 største storbyer; Toronto, Montréal og Vancouver. Og du vil helt sikkert nyde en billig storbyferie i Canada. Her tårner skyskrabere frem blandt grønne områder, store floder og travle gader. Storbyerne er den totale modsætning til den uberørte natur, som dækker store dele af landet. Dog vil det næsten altid være muligt at ane den majestætiske natur ude i horisonten. Tag på en billig storbyferie til Canada, og besøg landets hovedstad, Ottawa eller den smukke Québec City.

Til toppen

Nationalparker i Canada:

Der findes intet mindre end 41 nationalparker i Canada. Her er der stribevis af storslåede scenerier af vildmarker, vandfald, bjergtoppe, søer og dybe dale. I de mange nationalparker er trekking ruter, som hvis du begiver dig ud på dem, vil vise dig den fantastiske natur fra første parket. Det kan også være muligt at tage på rafting, klatring og andre former for ekstremsport. Under en rejse til Canada kan det dog være svært at vælge, hvilke af disse nationalparker du skal besøge.

Her er en liste over nationalparker i Canada:

Navn Hvad
1. Jasper Nationalpark Den største park i den canadiske del af Rocky Mountains. Besøg den lille
bjergby Jasper, og se de smukke gletsjersøer samt det rige dyreliv.
2. Yoho Nationalpark Er kendt for sine mange vandfald, heriblandt Canadas tredje højeste,
Takakkaw Falls, på 254 m. Yoho betyder noget imponerende og frygt-
indgydende på det nordamerikanske sprog, Cree.
3. Glacier Nationalparker Parken er er del af Columbia Mountains, som ligger i British Columbia.
Her er der gode trekking stier, 3 campingpladser og flere hytter til overnatning.
4. Wells Gray Provincial Park Nationalpark som er et af de mest uberørte naturområder i British Columbia.
Den vulkanske vildmark byder på klare søer, brusende vandfald, enestående
udsigter og meget mere!
5. Pacific Rim Nationalpark Små søer, kyster med et rigt dyreliv og tempereret regnskov samt fantastiske
udkigsposter… Dette er blot nogle af de oplevelser, du vil få under et
besøg til nationalparken.

Til toppen