Påskeferie 2019

Find din perfekte rejse i påskeferien

Nu er foråret ved at nærme sig og med det dukker solen mere og mere frem imellem skyerne. Påsken er tidspunktet på året, hvor du måske allermest har brug for en ferie efter en hård og kold vinter.


Påskedestinationer i Europa

Påsken er den helt perfekte tid at rejse i. De mange helligdage gør at de fleste har et par dages fri i perioden og det gør den til den oplagte tidspunkt at tage en hurtig tur til udlandet. I Europa er der som oftest et meget ambivalent klima i påsken. Mod nord kan du stadig tage på skiferie og nyde den friske luft i minusgrader, mens i syd kan du nå langt over de 20 grader og slapperdaske på de kridthvide strande. Europa har lidt af hvert at byde på i Påskeferien.

Cypern: Cypern er det perfekte sted, hvis man ønsker sig lidt sol i Påskeferien. Temperaturen er kommet langt op over 20 grader, og øen er stadig i startskuddet af turistperioden. Priserne er langt lavere i denne periode, end når maj begynder at nærme sig.

Istanbul: Her kan du opleve en storby i det varme og skønne vejr. I Påskeferien har Istanbul åbent for alle seværdigheder efter vinteren og ligeledes holder de heller ikke helligdage. Shop, spis og nyd forårets dejlige sol!

Mallorca: Øen har skudt foråret igang og i denne periode er der også fejring af påskedagene. Da Spanien er et katolsk land, er der masser af begivenheder og fejringer rundt om på øen i anledning af påsken. Oplev toget af palmebladet, La Fira del Ram eller de mange slags traditionelle madoplevelser øen har at byder på.

Sevilla: Påsken er en meget hellig uge i Spanien og her bliver den fejret med fascinerende og måske lidt bizarre traditioner. Udover det har byen en helt fantastisk temperatur der ligger op mod de 30 grader i løbet af dagen.

Norge og Sverige: Hvis det er sne og ski man gerne vil oplev før sæsonen er over i Europa, så er det nu du har sidste chance. Begge lande er snesikre destinationer, så man er sikker på at man får den perfekte skiferie i påsken. I Norge er de mest populære påskedestinationer Geilo, Kvitfjell eller Trysil, mens i Sverige er det Åre, Idre Fjäll og Sälen.

Alperne: De franske og schweiziske alper er smukke destinationer i påsken. Her får du både sol og sne at se. De bedste steder at tage hen for at være sikre på at der er sne er Tignes, Val Thorens og Val d’Isere i Frankrig og Saas Fee, Zermatt og St. Moritz i Schweiz.

Påskedestinationer udenfor Europa

Selvom de europæiske destinationer er de mest populære i påskeferie på grund af deres praktiske og fordelagtige beliggenhed i forhold til Danmark. Dette gør at det måske kan være en fordel at kigge længere væk. Langt de fleste danskere forbliver nemlig stadig i Europa i påsken, hvilket også gør at der er langt flere der slås om billetterne. Men kigger du måske til Nordafrika, Mellemøsten, Asien eller USA, så kan du være heldig at finde rigtig billige billetter.

New York: Byen betragtes som centrum for universet, vibrerer med energi, ambition og smag. Oplev det natlige lysshow i Times Square, trængsel og travlhed i Grand Central Terminal eller ubekymret sjov i Coney Island forlystelsespark. New York har også sin alvorlige side i det kunstneriske hipster-område i Brooklyn og 11. september Memorial at Ground Zero i World Trade Center. New York have en hel del at byde på og er fantastisk at besøge i påsken, hvor solen for alvor er kommet tilbage.

Dubai: Byens innovative og arkitektoniske strukturer har gjort denne emirat til en af verdens mest eksklusive destinationer. Luksus pryder hvert hjørne og gør Dubai til den gyldne drøm for dem, der elsker de mest overdådige byer. Oplev verdens højeste bygning Burj Khalifa på 828 meter, se de mange kunstige øer langs den arabiske ørkenkyst eller bare slap af ved et af de ekstravagante luksusstrande.

Bangkok: Thailand er et af de mest fashionable turistmål i øjeblikket, hvor Bangkok er blevet udnævnt som den mest besøgte by i verden. Bangkok er en af de mest vestlige asiatiske byer, og i den thailandske hovedstad kan du nyde eksotiske så vel som vestlige miljøer. Gå rundt i hundredvis af markeder, nyd de krydrede kulinariske specialiteter eller besøge nogle mange farverige templer. Fortab dig selv i sine støjende og kaotiske gader og nyd den sympatiske thailandske befolkning.

Marrakesh: Vær forberedt på en oplevelse, der ryster alle sanser. Marrakech står på verdensarvlisten UNESCO, er en by fuld af charme, med en stor kunstnerisk og kulturel rigdom og en unik natur. Det er som en oase midt i ørkenen, der tiltrækker besøgende fra alle verdens hjørner. De farver, dufte og smag, du føler fra det øjeblik du kommer ud af flyet, vil få dig til at falde pladask for denne smukke Nordafrikanske by.