Billige charterrejser til sydens sol

De bedste tilbud og idéer til din solferie

Skal der være sørget for flybilletter, transfer, hotel og måske all inclusive? Men en charterrejse slipper du for planlægningsbesværet! Hos Ekstra Bladet Rejser giver vi dig nogle gode tips til de bedste charterrejser til en fordelagtig pris! Se også de tilbud på charterrejser, som vi har fundet til dig.


Praktisk information Sparetips

Kunne du tænke dig at rejse til den populære feriedestination Tyrkiet? Eller hvad med en badeferie langs Mallorcas skønne kyster? Uanset hvor din næste rejse går hen, så koster det penge at komme afsted. Dog behøver det slet ikke at koste dig dyrt. Hvis du ved hvor og hvornår du skal søge efter din næste charterrejse, er der masser af gode tilbud at finde. Bruger du lidt tid på at søge efter de billige rejser, kan du spare en del. Måske finder du en billig charterrejse med all inclusive.

Hvordan finder jeg de gode tilbud?

Der er intet så dejligt, som at have gjort sig et godt kup, når man leder efter en billig charterrejse. Her giver vi dig nogle forslag til, hvordan du finder de bedste tilbud på billige charterrejser.

  • Book i god tid: Det er altid en god idé at bestille sin rejse i god tid! Ofte er der gode bookingsrabatter på rejserne, når du er ude i god tid.
  • Afbudsrejse: Har du is i maven, og er du fleksibel? Så kan det være en fordel at gøre det stik modsatte af førnævnte, hvor du i stedet booker en afbudsrejse eller last minute rejse. Afbudsrejser er ofte utroligt billigt, og kvaliteten af selve rejsen er den samme. Du skal dog ofte være klar til at kunne rejse inden for få uger eller blot få dage.
  • Lufthavn: Et andet godt råd kan være, at kigge lidt på hvorfra du har afrejse landet. Det kan i nogle tilfælde godt betale sig at køre et par timer ekstra for at flyve fra en anden lufthavn. Der er afgange til charterrejser, fra flere af de danske lufthavne. Du kan derfor undersøge, hvor din næste charterrejse har den billigste afgang fra. I nogle tilfælde kan der også være mange penge at spare på charterrejsen ved at vælge afgang fra Hamborg Lufthavn.
  • Byg-selv ferie: Har du mod på det, da kan du sammensætte din egen billige charterrejse. Charterrejse har den fordel, at hele rejsen er planlagt for dig, og du skal derfor ikke bekymre dig om noget. Dog betaler man også ofte ekstra for rejsen, grundet den service. Når du sammensætter sommerferien selv, så bliver rejsen ikke bare billigere. Du bestemmer nemlig også helt selv, hvilken lufthavn du vil flyve fra, og hvad slags hotel du ønsker. Det er da en win-win situation!
  • Rejsedestination: Har du ikke et specifikt ønske til destination, så kan du med fordel kigge på rejsedestinationer, der ikke er for turistet. Måske finder du de billigste charterrejser et sted du aldrig har oplevet før? Spanien? Eller Grækenland? Det handler bare om at være kreativ, så hold dig endelig ikke tilbage med idéerne.

Til toppen

Hvordan finder jeg det tilbud der passer bedst til mig?

Det kan være en god ide at vide, hvad slags rejse du er på udgik efter, før du booker din charterrejse. Skal der være strand? Skal der være pool? Eller måske begge dele! Kun du ved, hvordan din ferie kan nydes til fulde. Er du mere på udkig efter en rejse, hvor alt er inkluderet i prisen? Så kan en billig charterrejse med all inclusive være fordelagtigt. Her har du på forhånd betalt for alle måltider, snacks og drikkevarer. På en billig charterrejse med all inclusive slipper du for at skulle bekymre dig om økonomien, da alt er betalt i rejsens pris! Ønsker du at spise nogle måltider udenfor hotellet? Så søg eventuelt efter charterrejser, der inkluderer morgenmad eller halvpension. Når du booker en rejse med halvpension, så er morgenmad og aftensmad uden drikkevarer som oftest inkluderet. Ønsker du lidt inspiration til charterrejser, så er Cuba, Malta og Frankrig gode bud. Disse lande er populære for ferie, og rejserne er stadig til at finde billigt!

Til toppen

Hvordan kan jeg bedst spare penge på min ferie?

Når du er på ferie er det altid dejligt at opleve en masse, og gerne så billigt som muligt. Desværre koster det penge at tage på ferie, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan gøres billigt! Heldigvis er der mange ting, som du kan gøre. Den bedste måde er, at du forbereder din rejse godt. Undersøg gerne hvor du kan spise og handle billigt, og hvor der er muligheder for shopping til gode penge. Opsøg ikke altid de mest turistede steder i byen, men vær gerne kreativ, da du ofte kan spare en del penge. Har du mod på at snakke med de lokale, så kan der være masser af gode råd at hente her. De lokale kender godt til området, hvor du er på ferie i, så spørg dem eventuelt efter de lokale markeder. Til sidst kan det være godt at tjekke om du har fri data i udlandet. Google Maps er alletiders vejviser på charterferien, men kan blive en dyr fornøjelse! Alternativt kan du printe et kort over området hjemmefra. Du kan også undersøge om der er en turistinformation i byen. Ofte har de gratis kort over byen og området omkring.

Til toppen