Rejs billigt med all inclusive

Gå all in med et godt tilbud på all inclusive!

Er du på udkig efter billige rejser med all inclusive? Vi har fundet gode sparetips til dig, og hvor du finder billige rejser med all inclusive. All inclusive er for dig, der gerne vil have 100% afslapning og mere for pengene.


Seneste deals

Få all inclusive på TENERIFE: Tag på solferie i Costa Adeje

fra Kr.2764 per person
28 november 2018 - 21:14

Forestil dig at ligge på en liggestol og være helt bekymringsfri omkring feriebudgettet. Er det mon overhovedet muligt? JA! Med en all inclusive rejse er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i rejsens pris. Så der kommer ikke uventede udgifter på din ferie. Det lyder sikkert dyrt med all inclusive rejser, men bare rolig. Der er nemlig masser af tilbud at finde på billige rejser med all inclusive. Så læn dig godt tilbage, snup en ekstra drink i strandbaren og bare nyd ferien i fulde drag! Her hjælper vi dig med at finde de billige rejser med all inclusive. Vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du finder din næste all inclusive rejse - til den bedste pris!

Hvad betyder det at rejse med all inclusive?

Med all inclusive rejser er de fleste af feriens udgifter dækket ved køb af selve rejsen. All inclusive rejser inkluderer alle måltider på hotellet, samt snacks og drikkelse. Det kan selvfølgelig variere fra hotel til hotel, hvad deres all inclusive indebærer. Som hovedregel er du dækket ind hele dagen, hvad måltider og drikkevarer angår. Uanset hvor mange gange du går i hotellets buffet eller hvor mange drinks du bestiller, så betaler du ikke ekstra! All inclusive rejser kan også være mere end det!. Nogle all inclusive rejser inkluderer også andre faciliteter på hotellet. Det kan eksempelvis være fri adgang til spaområdet eller til fitnesscenteret. Det er en god ide at læse inde på det enkelte hotels hjemmeside, hvad de tilbyder i deres pakke med all inclusive.

Til toppen

Hvad er godt at vide om all inclusive rejser?

  • Destination: Hvis du vil finde de billige rejser med all inclusive, er der en masse du kan overveje, inden du booker din rejse. Hvis du søger på nogle af de populære all inclusive destinationer, er der ofte rigtig gode tilbud at finde. Blandt andet har Tyrkiet og Spanien mange billige all inclusive rejser.
  • Beliggenhed: Når du søger efter all inclusive rejser, så vær gerne opmærksom på hotellets beliggenhed. Mange all inclusive hoteller ligger nemlig et stykke uden for centrum af byerne. Måske er det slet ikke et problem, hvis du planlægger at bruge ferien ved siden af poolen. Nyder du dog at gå rundt på opdagelse i byens gader, så kan det blive nødvendigt at benytte offentligt transport.
  • Hotel: Før du booker, så kan det være rart at vide, hvordan hotellet er og ser ud. På bookingsiderne kan du læse om selve hotellet og se billeder af det. Det giver en god fornemmelse af, hvordan hotellet er, og du kan her læse om hvad hotellets all inclusive omfatter. Et andet godt råd er også, at læse hotellets anmeldelser fra tidligere feriegæster. Anmeldelser er en god guideline, når man ønsker at få en fornemmelse af hotellets kvalitet. Og ja, så kan du også se, hvordan tidligere gæster vurderede all inclusive på opholdet.

Til toppen

Forplejningspakker Rejsetyper

Hvornår skal jeg vælge en all inclusive rejse?

Det lyder simpelt, men ønsker du 100% afslapning og forplejning, så er all inclusive et godt valg! Ved betaling af rejsen har du allerede dækket udgifterne til både "kost og logi". Så du kan med god samvittighed snuppe en ekstra drink oppe i baren. Når du har valgt at rejse med all inclusive, er der kun tilbage at slappe af og bare nyde din rejse. All inclusive er også meget populært for familierejser. Alle familiens medlemmer kan nemlig frit forsyne sig i løbet af hele dagen på hotellet. Lyder dette som den helt perfekte ferie for dig, så er det helt sikkert all inclusive, du skal booke!

Til toppen

Hvad betyder de forskellige forplejningspakker?

Er du også en af dem, der kan fare hel vild i hotellernes forskellige tilbud på forplejning? Vi har her lavet en liste over, hvad de forskellige pakker indeholder.

Forplejning Beskrivelse
Morgenmad Her får du en bekymringsfri morgen, da hotellet sørger for morgenmaden.
Oftest er drikke som kaffe, mælk og juice også inkluderet.
Halvpension Her dækkes 2 ud af dagens 3 hovedmåltider. Du kan læse dig til om det
er morgen + aften eller morgen + frokost ved de enkelte rejser.
Drikkevarer er ofte ikke inkluderet.
Helpension Med helpension får du dagens 3 måltider dækket på hotellet.
Oftest er det eksklusive drikkevarer.
Mini all inclusive Måske har du hørt dette før. Begrebet dækker over morgenmaden samt snack
og drikkevarer i løbet af dagen. Du skal blot selv sørge for frokost og aftensmad.
All inclusive Som navnet siger, så er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet. Oftest
har hotellet specifikke tidsrum for måltiderne, som du kan læse under tilbuddet.
Ultra all inclusive Med ultra all inclusive får du all inclusive og mere. Her kan faciliteter som bl.a.
fri adgang til spa være inkluderet. Læs altid hvad det enkelte hotel tilbyder.

Hvilke slags rejser kan jeg tage på med all inclusive?

Der er mange muligheder for forskellige typer rejser, når det kommer til at rejse afsted på en billig all inclusive rejse. Vi nævner her nogle af de typer rejser, som du kan tage på all inclusive med.

  • Ferieresort: De fleste forbinder en all inclusive rejse med sol- og sommerferier. Når du bestiller en rejse med all inclusive til et lækkert ferieresort, så er du sikret alle måltider og drikkevarer under dit ophold. I nogle tilfælde kan rejsen også inkludere andre goder, såsom gratis shuttlebus til strand eller by, fri adgang til ekstra faciliteter med mere. Det er ofte børnefamilier og par, der søger denne bekymringsfrie ferieform, da det både er bekvemmeligt og super besparende på feriebudgettet.
  • Træningsrejse: Er du en af dem, der gerne vil kombinere en aktiv ferie i mere eksotiske omgivelser? Så er en aktiv ferie kombineret med all inclusive (måske) lige noget for dig. Mange vælger at tage på et ferieresort med planlagte holdtimer samt all inclusive på hotellet, hvor der er fokus på sunde måltider, der passer til feriens tema. Det er også blevet mere populært at tage på en billige all inclusive rejse, hvor cyklen eller vandring er feriens aktiviteter. Det er blevet mere populært at tage på disse aktive ture, hvor du selv skal transportere dig fra hotel til hotel ved at vandre eller cykle. Herefter kan du tjekke ind på dit nye hotel, hvor der er sørget for måltider og drikkevarer samt en madpakke til morgendagens nye tur. Med sådan en rejse er det nemt og bekvemt med en billig all inclusive rejse, så du er dækket ind under hele ferien.
  • Rundrejse: Ofte forbindes en rundrejse med en længere rejse, hvor man selv skal sørge for at planlægge oplevelser, flybilletter og overnatninger. Men det er bestemt muligt at finde billige all inclusive rejser, der er rundrejser. Her sørger rejseselskabet for flybilletter og overnatninger, samt at der er fuld forplejning under hele turen. Men ofte får du mere for pengene her. For disse typer rejser er ofte med inkluderede oplevelser og guidede ture, så du rigtig kan komme ud og opleve verden. Nogle gode destinationer for disse rejser er lande som Kina, USA og Indonesien.
  • Wellnessophold: En fantastisk måde at få ladt batterierne op på igen, er ved at tage på et wellnessophold. Og du kan bestemt gøre det endnu mere afslappende, hvis du bestiller et ophold med all inclusive. Så kan du se frem til herlige måltider og kølige drikkevarer efter en dag, hvor du er helt opløst af spaens mange, dejlige bassiner.
  • Miniferie: En af de rejseformer, hvor du rigtig kan komme billigt afsted med all inclusive, er en miniferie. Miniferier kan være alt fra storbyferier til weekendophold, og her er der flere tilbud på internettet, der tilbyder dig en komplet pakkerejse, der inkluderer all inclusive. Det er en af de nemmeste måder at komme afsted, uden at du skal forberede en helt masse før afrejse.