Rejs billigt med all inclusive

Gå all in med et godt tilbud på all inclusive!

Er du på udkig efter billige rejser med all inclusive? Vi har fundet gode sparetips til dig, og hvor du finder billige rejser med all inclusive. All inclusive er for dig, der gerne vil have 100% afslapning og mere for pengene.


Forestil dig at ligge på en liggestol og være helt bekymringsfri omkring feriebudgettet. Er det mon overhovedet muligt? JA! Med en all inclusive rejse er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i rejsens pris. Så der kommer ikke uventede udgifter på din ferie. Det lyder sikkert dyrt med all inclusive rejser, men bare rolig. Der er nemlig masser af tilbud at finde på billige rejser med all inclusive. Så læn dig godt tilbage, snup en ekstra drink i strandbaren og bare nyd ferien i fulde drag! Her hjælper vi dig med at finde de billige rejser med all inclusive. Vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du finder din næste all inclusive rejse - til den bedste pris!

Hvad betyder det at rejse med all inclusive?

Med all inclusive rejser er de fleste af feriens udgifter dækket ved køb af selve rejsen. All inclusive rejser inkluderer alle måltider på hotellet, samt snacks og drikkelse. Det kan selvfølgelig variere fra hotel til hotel, hvad deres all inclusive indebærer. Som hovedregel er du dækket ind hele dagen, hvad måltider og drikkevarer angår. Uanset hvor mange gange du går i hotellets buffet eller hvor mange drinks du bestiller, så betaler du ikke ekstra! All inclusive rejser kan også være mere end det!. Nogle all inclusive rejser inkluderer også andre faciliteter på hotellet. Det kan eksempelvis være fri adgang til spaområdet eller til fitnesscenteret. Det er en god ide at læse inde på det enkelte hotels hjemmeside, hvad de tilbyder i deres pakke med all inclusive.

Til toppen

Hvad er godt at vide om all inclusive rejser?

  • Destination: Hvis du vil finde de billige rejser med all inclusive, er der en masse du kan overveje, inden du booker din rejse. Hvis du søger på nogle af de populære all inclusive destinationer, er der ofte rigtig gode tilbud at finde. Blandt andet har Tyrkiet og Spanien mange billige all inclusive rejser.
  • Beliggenhed: Når du søger efter all inclusive rejser, så vær gerne opmærksom på hotellets beliggenhed. Mange all inclusive hoteller ligger nemlig et stykke uden for centrum af byerne. Måske er det slet ikke et problem, hvis du planlægger at bruge ferien ved siden af poolen. Nyder du dog at gå rundt på opdagelse i byens gader, så kan det blive nødvendigt at benytte offentligt transport.
  • Hotel: Før du booker, så kan det være rart at vide, hvordan hotellet er og ser ud. På bookingsiderne kan du læse om selve hotellet og se billeder af det. Det giver en god fornemmelse af, hvordan hotellet er, og du kan her læse om hvad hotellets all inclusive omfatter. Et andet godt råd er også, at læse hotellets anmeldelser fra tidligere feriegæster. Anmeldelser er en god guideline, når man ønsker at få en fornemmelse af hotellets kvalitet. Og ja, så kan du også se, hvordan tidligere gæster vurderede all inclusive på opholdet.

Til toppen

Hvornår skal jeg vælge en all inclusive rejse?

Det lyder simpelt, men ønsker du 100% afslapning og forplejning, så er all inclusive et godt valg! Ved betaling af rejsen har du allerede dækket udgifterne til både "kost og logi". Så du kan med god samvittighed snuppe en ekstra drink oppe i baren. Når du har valgt at rejse med all inclusive, er der kun tilbage at slappe af og bare nyde din rejse. All inclusive er også meget populært for familierejser. Alle familiens medlemmer kan nemlig frit forsyne sig i løbet af hele dagen på hotellet. Lyder dette som den helt perfekte ferie for dig, så er det helt sikkert all inclusive, du skal booke!

Til toppen