De bedste tilbud på sommerferier

Spar penge og få gode idéer til din sommerferie

Det behøver ikke at være dyrt at komme på sommerferie. Vi hos Ekstra Bladet Rejser hjælper og guider dig til, hvordan du kan komme afsted til en god pris!


Seneste deals

BOOK TIDLIGT RABAT: Tag en uge til Kreta fra kun 3599,-

fra Kr.3599 per person
22 november 2018 - 18:56
UDLØBET

Destinationer Sparetips Praktisk information

Glem alt om at pakke de lange bukser og varme støvler! Sommerferien står for døren, så det er på tide at pakke solcremen og finde feriehumøret frem. Og er der noget der kan hjælpe på feriehumøret, så er det at finde en billig sommerferie! Der er masser af smukke strande og skønne feriehoteller rundt om i verden. Hvad med en billig rejse til den spanske ferieø Mallorca? En af de mange kystbyer i turistattraktive Tyrkiet? Eller hvad med den græske øperle Rhodos? Disse feriedestinationer har flere ting til fælles. Sol, strand, og billige afgange fra danske lufthavne! Så lad dig endelig friste af idéen om en sommerferie sydpå. Vi har her på siden samlet en masse gode tips til dig, der ønsker at finde en billig sommerferie!

Hvor skal jeg tage hen på sommerferie?

Hvor end du søger hen i verden, så er der altid et godt sted at finde til din næste sommerferie. De billige rejser med sol er overalt, når bare du ved, hvor du skal lede efter dem!

  • I Europa: Europa er et utrolig populært rejsemål om sommeren. Ofte er flybilletterne billige, og udvalget af gode hoteller er uendeligt. Du finder mange af de billige rejser, når du søger en sommerferie til lande som Spanien, Frankrig, Grækenland eller Malta. Og selvom du blot rejser til Sydeuropa, så er der stadig masser af solskinstimer og varmt vejr at glæde sig til. Europa har mange billige rejser, og du kan se en masse attraktioner og opleve nye kulturer. Ved den populære ferieby Malaga, kan du blandt andet tage på tur til det gamle fort, Alhambra. Det smukke velbevarede arabiske fort er bestemt et besøg værd!
  • Udenfor Europa: Vil du gerne finde en billig rejse udenfor Europa, så er der bestemt dejlige steder at booke sin sommerferie! Du kan finde fantastisk sommervejr, når du rejser til Bali, Cuba eller Mauritius. På disse destinationer undgår du ferieøernes regnsæsonen, og der er masser af varme og smukke strande. Vil du gerne besøge en af disse smukke ferieparadiser i sommerferien, så kan det godt gøres til en fornuftig pris. Sommerferien udenfor Europa kan også byde på storbyferier. Tag eksempelvis til pulserende New York, solrige Los Angeles, farverige Buenos Aires eller livlige Hong Kong.

Til toppen

Hvor finder jeg de bedste tilbud på sommerferie?

Det er altid dejligt at komme på en billig sommerferie, og det er bestemt også muligt! Europa er det perfekte valg, hvis du ønsker en billig rejse, der ikke ødelægger budgettet. Og i Europa er der også godt sommervejr. Der er selvfølgelig en hel liste af ting, som du kan gøre for at finde de billige rejser.

  • Vælg efter sæson: Tanken om at bruge sin sommerferie udenfor Europa er fristende for mange. Priserne for disse rejser er ofte højere i sommermånederne, og det er nødvendigvis heller ikke den bedste tid at rejse i. De populære destinationer, som Maldiverne og Thailand, har meget nedbør, når vi i Europa har sommertid. Derfor kan disse destinationer være mere oplagte at tage på som en vinter get-away, når kulden rammer i Danmark. Sommeren i Europas sydlige destinationer er et godt sted at søge efter de billige rejser. Og der er gode fordele ved at booke sommerferien i Europa. Du finder nemlig en masse tilbud på billige rejser, og der er mange destinationer med masser af sol og lækre strande.
  • Book last minute: Har du mod på at bestille din sommerferie som en afbudsrejse eller last minute rejse? Du booker din sommerferie kort tid før afrejse, men rejsen bliver også det billigere. Du kan spare helt op til 50% af originalprisen. Udvalget af afbudsrejser er ofte stort, så der er lidt for enhver smag.
  • Byg-selv-ferie: Booker du en pakkerejse eller charterrejse, så betaler du også lidt ekstra for, at rejsen er lavet for dig. Det kan være dejligt, at der allerede er sørget for flybilletter, hotel og transfer, men det kan være billigere at gøre det selv. Du kan ofte finde billige flybilletter tur/retur og hoteller til fordelagtige priser. Ved at bestille tingene adskilt kan du booke, når det bedste tilbud byder sig. Her kan du kigge efter lavprisflyselskaber og billige hotelværelser. På den måde kan du sammensætte din sommerferie, så den bliver billig, og lige som du ønsker den.
  • Vælg all inclusive: Har du et fastsat budget, som du vil bruge på sommerferien, kan det være smart at booke en billig rejse med all inclusive. Her er alle måltider, snacks og drikkevarer nemlig inkluderet i rejsens pris. På denne måde sikrer du at minimere dine omkostninger, når du er på sommerferie.
  • Vær åben: Betyder lokation for din sommerferie ikke så meget, men vil du bare have strand og sol, så udvid gerne din søgning. Det åbner muligheden for flere billige rejser, og på den måde kan du finde en bedre pris på sommerferien. Så vær endelig kreativ med lande eller destinationer, når du skal booke din næste sommerferie.

Til toppen

Hvad kan jeg ellers overveje, før jeg booker min sommerferie?

De fleste dansker har sommerferie i den såkaldte Industriferie, der ligger i ugerne 28, 29 og 30. Her er rejserne dyrere, idet efterspørgslen er meget høj. Har du en mere fleksibel kalender, hvad sommerferie angår, kan det være godt at undgå disse uger. På den måde kan du booke en billigere rejse, og samtidig undgår du, at der er "overturistet" på din sommerferie.

Til toppen