Romantisk weekendophold

Tag billigt afsted på weekend med din partner

Findes der noget bedre end at overraske din partner med et romantisk weekendophold? Her har vi fundet gode tilbud til dig, så du billigt kan give din partner en fantastisk overraskelse!


Seneste deals

SUPER BILLIGT! Flyv til Dublin tur/retur i januar fra kun 299,-

fra Kr.299 per person
20 december 2018 - 10:42

Rejseformer Sparetips Destinationer

Det kan være helt perfekt at planlægge en romantisk weekend, hvis ikke lige du står og har en masse ferie, som du kan bruge af. Et romantisk weekendophold kan være alt fra wellness og spa til at tage på en romantisk storbyferie. Du kan finde billige flybilletter samt masser af gode tilbud på romantiske hoteller! Her på siden hjælper vi dig med at finde det helt ideelle tilbud. Så læs videre, hvis du eller I gerne vil forkæle hinanden lidt ekstra.

Hvilke muligheder er der for at komme på et romantisk weekendophold?

Det kan være hyggeligt at tage på en romantisk weekend sammen med din partner. Men hvad skal der ske? Det kan være svært at vælge, hvad weekenden skal bruges på, så her giver vi dig nogle gode forslag!

 • Kroophold: Er der noget vi har i Danmark, så er det små hyggelige kroer. En kro stammer helt tilbage til middelalderen, hvor de rejsende kunne logere sig og få et godt måltid mad. Den samme service oplever du i dag. Du kan få et værelse i nogle af disse gamle bygninger med en helt utrolig historie! Og så kan dig og din partner spise et lækkert måltid mad sammen i de hyggeligste omgivelser. At logere sig på en kro i Danmark kan være en billig måde at komme på et romantisk weekendophold. En anden gode er, at du ikke nødvendigvis behøver at rejse langt væk for at overraske din partner.
 • Wellness: Tænk at nyde et glas champagne med din partner, mens I sidder i en varm jacuzzi under åben himmel! Det er muligt på nogle spa- og wellnesshoteller, og her kan I have 100% kvalitetstid med hinanden. Wellness handler om mental og fysisk velvære, så her kan forholdet rigtig få en omgang forkælelse. Spa- og wellnessophold er en rigtig god idé til et romantisk weekendophold.
 • Storbytur: Europa er fyldt med romantiske storbyer, og der er masser at give sig til. Her kan dig og din partner rigtig komme ud og opleve en masse! Der er masser af gode tilbud på billige rejser til de europæiske storbyer, så det skal ikke koste dig dyrt.

Til toppen

Hvordan kommer jeg billigt på et romantisk weekendophold?

Der er mange ting, som du kan gøre for at booke et romantisk weekendophold billigt. Det er en god idé at undersøge, hvad prisen for transport er. Hvis du er i Danmark, så kan du med fordel undersøge de forskellige transportformer som tog, bus eller at køre turen selv. Vil du derimod gerne flyve, så tjek om nogle af lavprisflyselskaberne flyver ruten. Der kan være gode penge at spare ved at vælge efter disse selskaber. Det kan også være godt at booke en last minute rejse. Med last minute rejser booker du dit romantiske ophold kort tid før afrejse, og du kommer afsted rigtig billigt.

Til toppen

Hvor kan jeg tage på et romantisk weekendophold?

Love is in the air… Ja, det kan der hurtigt komme, hvis I vælger at flyve på weekend. Det at flyve afsted på en romantisk weekend, kan være utroligt spændende og billigt. Der er mange romantiske storbyer udenfor Danmark, og de er bestemt et besøg værd! Her kan du læse lidt om de storbyer, som vi finder helt ideelle til en romantisk tur.

 • Paris: Kærlighedens by Paris er et oplagt valg for et romantisk weekendophold. Her kan du finde mange romantiske hoteller, der er nemt at komme til med offentlig transport. Og hvad er mere romantisk end at besøge nogle af de franske restauranter, eller at gå hånd i hånd ved det storslåede Eiffeltårn.
 • Budapest: I Budapest har I muligheden for at komme på en masse sightseeing rundt i byens fine gader. I Budapest kan du få en fantastisk udsigt fra fæstningen, Fiskerbastionen. Der er også gode muligheder for en shoppingtur med hinanden. En fordel ved at tage til Budapest er, at det er billigt at spise ude i denne by sammenlignet med Danmark.
 • Amsterdam: I denne by er der mange billige hoteller, og I skal ikke langt fra centrum for at finde de hoteller. Her kan I tage på kanalrundfart, hvor der er specielle ture, der arrangeres for par. Eller hvad med en gåtur i de 9 gader, hvor I kan gå langs kanalerne og se de fine gamle bygninger i Amsterdam.
 • Venedig: Denne italienske by er kendt for sine mange kanaler. Her er en tur i en af gondolerne en helt perfekt idé til at nyde hinanden og den fantastiske by!
 • New York: Trods afstanden til denne helt utrolige storby, så er der billige rejser at finde til New York. Der er masser at opleve i denne pulserende storby, og her kan I sagtens tage på en romantisk forlænget weekend sammen.

Til toppen

Top 10 destinationer på Valentinsdag

 • Paris, Frankrig: Romantiske gåture, fantastiske restauranter, aftener for to - uforglemmelige øjeblikke med din partner. Med sine cinematiske decors og evige charme tiltrækker Paris lovebirds fra hele verden hele året rundt. Spadserture, krydstogter, shopping, aftener for to, frække nætter og usædvanlige ægteskab forslag
 • Firenze, Italien: Det historiske centrum af Firenze indeholder et hav af mesterværker, hvilket gør det svært at adskille byen fra sit kunst. I 1982 blev det erklæret et verdensarvssted af UNESCO, idet motivationen var, at den indkapsler hele byens historie, fra den romerske firkant i Piazza della Repubblica-området til de smalle gader i middelalderbyen, Pitti Palace fra det 16. århundrede.
 • Santorini, Grækenland: Santorini anses for at være det mest eftertragtede sted for en romantisk ferie i Grækenland. Øen har et stigende ry som et bryllupsdestination for par, ikke kun fra Grækenland, men for hele verden. En tur til Santorini med den bedre halvdel er en drøm for alle, der har set mindst ét billede af øens berømte Caldera. Udveksling af kys under Santorinis berømte solnedgang er den ultimative romantiske oplevelse!
 • Rom, Italien: I nærheden af Villa Borghese ligger den fantastiske terrasse Terrazza del Pincio med en af verdens mest fantastiske udsigt. Dette fantastiske panorama ser ud over det meste af Roms gamle historiske centrum, og solnedgange der ses herfra vil efterlade en langvarig minder. Med romantik i luften, tag på tur i robåd langs villaens sø eller slap af midt i grønne omgivelser i en af Roms smukke parke!
 • Amsterdam, Holland: En del af Amsterdams romantik strækker sig langs kanalerne der render igennem det gamle centrum. De århundredgamle statelige strukturer, der tårner over en labyrint af langsomt flydende kanaler, udstråler utvivlsomt noget romantik og afslappethed. En aften gåtur gennem Amsterdam med din favorit person er et must. Når du krydser de belyste broer, der glimrer i kanalernes spejlen, kan du ikke hjælpe, men føle dig lidt svag i knæene.
 • Sintra, Portugal: Sintra er en juvel mellem bjerge og hav med sin historiske arv, frodige natur, kosmopolitisk kulturtilbud og overdådig gastronomi. Sintra udstråler en romantisk aura, der efterlod et dybt indtryk på sjælen hos de forfattere, der i det 18ende og 19ende århundrede pionerede med den romantiske ånd og følelsen af det menneskelige lyst. Sintra er virkelig romantikkens hovedstad.
 • Koh Tao, Thailand: Denne lille ø i Thailand er kendt for sin verdensklasse dykning, kalder par der er på udkig efter en romantisk og tropisk get-away. Slap af på de stille strande eller lær at dykke som par. Se den spektakulære solnedgang om aftenen fra lanternoplyste restauranter, der strækker sig langs Koh Taos smukke strande.
 • Vendig, Italien: Et øhav af pastellpalazzos og piazzaer der alle er forbundet med snoede kanaler fuldt med gondoler, gør utvivlsomt Venedig til en af verdens mest romantiske destinationer. For par, der søger en intim oplevelse, er de mindre tilbagelagte sidegader og små kanalrestauranter der hvor romantikken rigtig blomstrer. Se solnedgangen, sejlende ned af kanalerne mens i nyder et glas dejlig italiensk vin. Venedig er helt klart den perfekte by når det rigtig skal blive romantisk.
 • Bali, Indonesien: Du, din bedre halvdel og den store udendørs. Nyd den bedste udsigt sammen med det dejligste tropiske vejr og afrodisiakanske solnedgange - sandheden er at Bali er parrets lille ø-paradis! Øens med dets spektakulære landskab tiltrækker besøgende fra hele verden ved alle årets årstider. Bali har alt fra luksus til primitivitet, men en ting er sikkert - hvis du leder efter en ferie fuld af hygge, kys, grin og eventyr, så er Bali lige stedet.
 • Lappland, Finland: Området over Polarcirklen har været en destination for både vinterelskere og par på udkig efter et unikt destinationsbrud i flere årtier. Stearinlys middage, nordlys, igloo-hoteller og aftenture under gadelamper omgivet af store mængder sne. Hvor bedre at lokke din elskede end med en magisk flugt til et vinterparadis? Lappland er den perfekte romantisk destination i det kolde nord.