Billige juleferier

Find gode tilbud på julerejser og begivenheder

"Nu det jul igen og nu det jul igen, og julen varer lige til påske!" Med en lang jul fyldt med udgifter, er det dejligt at komme på en billig juleferie, hvor du kan spare lidt på udgifterne. Her finder du alt fra julerejser og juleture til storbyferier med juleshopping og mere.


Seneste deals

Kold juleferie Varm juleferie Juleferie Danmark Juleshopping
Julesange og julebag, gaveræs og familiearrangementer… Julen er fyldt med traditioner og planlagte dage, hvor der ikke er meget tid til afslapning. Derfor kan det være helt ideel at smutte på en billig juleferie, for at komme væk fra julens fortravlede dage. Vi har her lavet en liste over idéer til en billig juleferie, der gør julen mere festlig.

Hvor kan jeg tage hen for at nyde juleferiens kolde klima?

Vinter, sne og funklende julelys! Juleferien er i sigte, og det er tid til at finde en billig julerejse, hvor du virkelig kan nyde den kolde ferie til fulde. Her er nogle af de ting, som du kan lave i juleferien.

  • Skiferie: Drøn ned af de sneklædte pister, og mærk den kølige vind på kinderne. Mange elsker at bruge juleferien på at tage på en billig skiferie, og det er bestemt også anbefalesværdigt, hvis du elsker fart og sne. Og så er skiferien også den helt perfekte undskyldning for at rejse væk i julen, og fra alt dens stress og jag. Tag bl.a. afsted til Sveriges betagende fjelde, eller sus afsted ned af pisterne i Østrig.
  • Storbyferie: Kan du slet ikke få nok af julen og alt, hvad den indebærer? Så kan en julerejse til en storby være lige sagen! Tag på julemarked i Berlin, se de millionmange funklende lys i New York, spis en nybagt æbleskive med flormelis i København, eller shop i Londons juledekorerede butikker. Storbyer er de helt perfekte værter for juleferier, når jul for dig er med lækkert bagværk, skinnende julestjerner og masser af jule-jingles.
  • Sneklædt natur: Hvis du både er på udkig efter at omfavne det kolde vejr og gerne vil på en billig julerejse, så tag ud på naturoplevelser. Her er de danske strande utroligt smukke, og de sneklædte nåletræer i skovene skaber en helt specielt ro og charme på omgivelserne. Du kan også rejse lidt længere væk i julen og nyde Tysklands alsidige natur, vandre omkring i Norges fjelde, eller se nordlyset danse rundt på den frostklare himmel i Finland.

Til toppen

Hvor kan jeg tage hen for at få mere juleferie i varmen?

  • Tropiske julerejser: Mmm… Forestil dig at bruge juleferien i varmen. Mange ønsker at komme langt væk fra julens kolde klima, og i stedet at bruge den på at drikke kølige drinks med tæerne begravet i det varme sand og omgivet af palmer. Og med en tropisk ferie i julen er du langt væk fra alt, der hedder kravlenisser og snevejr. Brug i stedet for juleferien ved Thailands krystalklare kyster, drik en Pina Colada på en strandbar i Kap Verde, eller nyd Mauritius´ afslappende vibes.
  • Spanske skatte: Glem alt om julefrokoster med sild og snaps på menuen, og spis dig mæt i tapas med et glas cava til. Spanien er en super destination, når du vil rejse væk i julen og i stedet tilbringe juleferien i varmen. Helt populært er det at tage til De Kanariske Øer, såsom Tenerife og Gran Canaria, eller de andalusiske perler som Malaga og Marbella.
  • Amerikanske drømme: Juleferien kan være den helt perfekte anledning til at udforske nogle af USA´s mere solrige og varme stater som California, Texas og Florida. Tag på kendistur i det berømte Los Angeles, nyd de lune temperaturer ved Miamis lange strande med svajende palmetræer, eller udforsk Houstons mange attraktioner. USA er et stort land, hvilket gør det alsidigt for oplevelser og en perfekt destination for en julerejse.
  • Indendørs velvære: Ahhh… Der er en vis glæde i at sidde indendøre med en varm kop kakao og nybagte boller med smør, når den bidende vind rusker i de nøgne træer udenfor vinduet. Brug den kolde juleferie på at varme dig ved brændeovnen, eller varm dig på andre måder, som giver dig en julerejse til "varmen". Smut på et wellnessophold, når sneen falder udenfor, eller tag familien med i badeland. Det behøver ikke at være en længere rejse du skal på for at få glæde af en varm juleferie.

Til toppen

Hvad kan jeg lave på en juleferie i Danmark?

Der er mange billige løsninger for en billig juleferie hjemme i Danmark. Tag på vandreture i de frostklædte skove, eller se de hvidskummende bølger ved strandene. Er du mere til byerne, så tag på et af de lokale julemarkeder i de små byer, se de smukke juledekorationer langs gaderne, eller tag ind til en af de større byer, og hav en hyggelig shoppedag. Der er mange bud på juleferier hjemme i Danmark. Vil du gerne væk fra julefrokoster og hjemmets fire vægge, så kan du booke et sommerhus, og tage familien med til nogle hyggelige dage, hvor det bare er jer, der er samlet i nogle af julens feriedage.
Til toppen

Top 7 storbyer, der er perfekte til julestemning og juleshopping:

Storby:
København Shop løs på Fisketorvet og Strøget, smag på de velduftende brændte mandler, og bliv
fortryllet af de mange juleboder. Og se det smukt dekorerede Tivoli i julen.
Berlin Berlin er stedet for juleelskere og julepynt i massevis. Byen har mere end 60 julemarkeder,
og Kurfürstendamm er en stor juleshopping-central for gavesøgende turister.
London Se det betagende Winter Wonderland i Hyde Park, se juledekorationerne ved Oxford
Street, og forkæl smagsløgene i Notting Hill. London er fyldt med julestemning til juleturen.
Paris Gå ved funklende Eiffeltårnet, smag på det nybagte bagværk ved julemarkederne, og
shop løs af fransk design. Paris gør noget helt særligt ud af julen og dens glæder.
Amsterdam Gå på julemarked ved Leidsestraat, eller skøjt rundt inde på Museumplein. Amsterdam er
fyldt med julelys, gademusikanter og shoppesteder som De Bijenkorf.
New York Se de utallige julelys, skøjt rundt ved Rockefeller Center, og nyd de dekorerede vinduer
hos bl.a.Barneys og Macy's. Her kan du shoppe i bl.a. Bloomingdale´s.
Prag Gå blandt de snedækkede, historiske bygninger, se juleudstillingerne i butiksvinduerne,
og spar på julebudgettet med Prags billige priser. I Prag er julen helt eventyrlig.

Til toppen