Kom på skiferie til Harzen i Tyskland fra KUN 849,- inkl. morgenmad, 2-retters menu/buffet og gratis adgang til wellness

SE TILBUD >>

I kort afstand fra Danmark ligger det fantastiske skisportsstedet Harzen, der er overset af mange danskere. Harzen er et unikt bjergperle midt i Tyskland der gør det rigtig nemt at komme til ifra Danmark. Hop i bilen og tag en tur til det sneklædte tyske bjerg Harzen for rigtig billige penge! Tilbring din juleferie, vinterferie eller måske bare en længere weekend i det tyske og ny den friske luft i Harzens bjerge.

SE TILBUD >>

Hotellet

Mens du er på skiferie i Harzen kommer du til at bo Berghotel Sankt Andreasberg der ligger midt i de naturskønne bjerge. Hotellet er meget moderne og er oplagt for et familie- eller parophold. Opholdet inkluderer en lækker tysk morgenmadsbuffet med alt fra tyske pølser til lækker bacon. Gluten- og laktosefrie produkter er også inkluderet i prisen. Endvidere er der en restaurant på hotellet, hvor du vil få serveret 2-retters menu/buffet hver dag hvor du på samme tid kan nyde den smukke panoramaudsigt ud over Harzen. Efter en lang dag på Harzens mange pister, står hotellets wellnesscenter til fri benyttelse.


Skisportssteder

Harzen er omringet af skisportssteder der ligger i overskuelige afstande fra hotellet og meget let tilgængelige, hvilket gør det nemt at skifte mellem steder at stå på ski. Skisportsstederne åbner allerede i december og lukker først i marts.

Hahnenklee: Ligger ved byen Bocksberg og har en samlet pistlængde på 5km. Der er både skiskole for børn og voksne her.

Hohegeiss: Stedet er kendt for at være en af de flotteste i Harzen og har en samlet pistlængde på 1,2km.

St. Andreasberg: Skisportssteder er det der ligger tættest på Berghotel Sankt Andreasberg, på en af de aller højeste punkter i området. Pisterne strækker sig over 3,2km med masser af forskellige løjper.

Sonnenberg: Stedet ligger også tæt på St. Andreasberg og har to skiområder under sig; Sonnenberg og Jordanshöhe. Den samlede pistlængde på de to områder er 1,2km.

Schulenberg: Skiområdet består i 3,5km pister, funparks for snowboardere og har aftensåbent indtil 22.00 torsdag og fredag. Der er også skiskole til børn og voksne her.

Braunlage: Braunlage er det største af alle områder med 12km pister, spisesteder, kiosk og meget mere. Man kan også finde på skiskole og aftensløb i dette skisportsområde.

Clausthal-Zellerfeld: Skisportssteder ligger lige ved handelsbyen Zellerfeld med en samlet pistlængde på 300m pister.


Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fra december til marts
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på Berghotel Sankt Andreasberg
  • Transport: Transport er ikke inkluderet