Få 7 dage på Almera Park på Tyrkiets sydkyst inkl. fly og transfer fra 740,- per person

Gå direkte til tilbud >

Så er det nu, at du skal booke afbudsrejsen, som denne gang går til Alanya. Flyv til Tyrkiets solrige sydkyst, og få ferie og afslapning for alle pengene! Bliv indkvarteret i egen lejlighed på Almera Park, og tag en forfriskende dukkert i hotellets pool. Med hotellets facilititeter, såsom vandrutsjebaner og bordtennis, er der plads til sjov og leg for hele familien. Og vil I ud at spise til aften, så skal I ikke gå langt, før I vil finde restauranter og caféer i lange baner.

Sådan ser din rejse ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Pak tasken med badetøj, find det gode humør frem, og tag til solskønne Alanya. Feriebyen har været velbesøgt af danskere i mange år, og det er med god grund. Nyd de gyldne sandstrande, tag på opdagelse i Damlatas drypstenshule, eller se den velbevarede Kizil Kule, der også er kendt under navnet, Det Røde Tårn. Der vil være masser af oplevelser at finde i denne tyrkiske by, og udvalget af butikker og restauranter er stort. Byen byder på maksimal hygge for både parret, vennerne og familien, som ønsker at holde ferien på den tyrkiske sydkyst.

I dette tilbud bliver du indkvarteret i en lejlighed på 3* Almera Park. På hotellet finder du et poolområde med vandrutsjebaner og liggestole, så der er både plads til sjov og afslapning. Og tidligere gæster har bedømt hotellet ganske godt med en samlet vurdering på hele 8,7! Vil du til stranden, skal du blot gå 200 meter, og så står du ved Alanyas smukke kyst. Med denne placering i Alanya, har du det meste indenfor gåafstand.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Book hurtigst muligt, da pladserne er få
  • Afrejsedato: Billigste dato er d. 6/6-18
  • Rejseselskab: Sunweb
  • Flyselskab: SunExpress
  • Lufthavne: Fra Billund Lufthavn til Antalya Lufthavn tur/retur
  • Bagage: Du må medbringe 8 kg i håndbagage
  • Overnatning: 7 nætter i lejlighed på 3* Almera Park
  • Transfer: Inkluderet i prisen