På tur med OSLOBÅDEN: Få 2 nætter i en kahyt, 2x morgen- og aftenbuffet, 1 dag i Oslo og meget mere fra KUN 849,- per person

GÅ TIL TILBUD >>

Drømmer du om at se den flotte norske havneby Oslo? Tag ombord på Oslobåden, og få 3 hyggelige dage, der både bliver til vands og til lands! Du tager afsted på minicruise sammen med DFDS Seaways, hvor du får 2 nætter ombord i en af bådens kahytter. Ombord på Oslobåden er der flere faciliteter såsom wellness og kasino, og flere restauranter. Med i den billige pris får du 2x morgen- og aftensbuffet, så du er godt forsynet på din oversøiske tur til betagende Norge. Der er flere billige datoer at finde i september, så planlæg allerede miniferien idag!

Sådan ser din rejse ud:

GÅ TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

SPAR LIGE NU MERE END 50% på et minicruise til Oslo! Ja det er nærmest helt uforståeligt, men tilbuddet er rigtig nok! Du kan få glæde af dette tilbud hos Risskov Bilferie, der lige nu kører et Wild Offer på et 3 dages krydstogt fra København til Oslo tur/retur. Ombord på Oslobåden er der bl.a. 4 restauranter, bar og et lækkert wellness-område. Det koster 50,- per gang du vil i wellness, og her finder du swimmingpool, jacuzzi, sauna og mulighed for tilkøb af massagebehandling. Du kommer til at sove i en af bådens kahytter, der alle er af høj standard. Kahytterne er udstyret med eget badeværelse, garderobe, og kahytterne er lyse og bekvemmelige.
På dag nr. 2 ankommer du til Oslo, hvor du har formiddagen og eftermiddagen til at gå på opdaglese i den historiske by. Læg vejen forbi Vigeland Skulptur Park, der har intet mindre en 212 skulpturer, se den gamle fæstning Akershus Slot, eller smag på den sødlige brun-ost på en af Oslos mange autentiske gadecaféer. Du kan under tilbuddet se en tidskalender for, hvordan dine dage på minikrydstogtet er fordelt.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i september
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatninger: 2 nætter på Oslobåden
  • Ekstra omkostninger: Ekspeditionsgebyr på 79,-