På tur med OSLOBÅDEN: Få 2 nætter i en kahyt, 2x morgen- og aftenbuffet, 1 dag i Oslo og meget mere fra KUN 979,- per person

SE TILBUD >>

Drømmer du om at se den flotte norske havneby Oslo? Tag ombord på Oslobåden, og få 3 hyggelige dage, der både bliver til vands og til lands! Du tager afsted på minicruise sammen med DFDS Seaways, hvor du får 2 nætter ombord i en af bådens kahytter. Ombord på Oslobåden er der flere faciliteter såsom wellness og kasino, og flere restauranter. Med i den billige pris får du 2x morgen- og aftensbuffet, så du er godt forsynet på din oversøiske tur til betagende Norge. Der er flere billige datoer at finde i december, så planlæg allerede miniferien idag!

Sådan ser tilbuddet ud

SE TILBUD >>

Om tilbuddet

Du kan få glæde af dette tilbud hos Risskov Bilferie, der lige nu kører et Juletilbud på et 3 dages krydstogt fra København til Oslo tur/retur. Ombord på Oslobåden er der bl.a. 4 restauranter, bar og et lækkert wellness-område. Det koster 50,- per gang du vil i wellness, og her finder du swimmingpool, jacuzzi, sauna og mulighed for tilkøb af massagebehandling. Du kommer til at sove i en af bådens kahytter, der alle er af høj standard. Kahytterne er udstyret med eget badeværelse, garderobe, og kahytterne er lyse og bekvemmelige.
På dag nr. 2 ankommer du til Oslo, hvor du har formiddagen og eftermiddagen til at gå på opdagelse i den historiske by. Læg vejen forbi Vigeland Skulptur Park, der har intet mindre en 212 skulpturer, se den gamle fæstning Akershus fæstning, eller smag på den sødlige brun-ost på en af Oslo's mange autentiske gadecaféer. Du kan under tilbuddet se en tidskalender for, hvordan dine dage på minikrydstogtet er fordelt.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i december
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatninger: 2 nætter på Oslobåden
  • Ekstra omkostninger: Ekspeditionsgebyr på 79,-