LAST MINUTE: 6-nætters oplevelsesrigt krydstogt til Japan og Sydkorea inkl. helpension fra 4020,- per person

SE MERE HER >>

Har du stadig ikke booket ferien i oktober? Så har vi det perfekte forslag til dig, som er klar til at bytte den dejlige danske sommer ud med nye og mere eksotiske oplevelser! Hvis du er hurtig, kan du få fingrene i et superbilligt krydstogt til Japan og Sydkorea. Du er ombord på krydstogtskibet Costa neoRomantica i 6 nætter, som lægger fra kaj i den japanske by Fukuoka og ender i metropolen. Så det eneste du skal sørge for er flybilletten til og fra Japan!

Sådan ser rejsen ud:

SE MERE HER >>

Om tilbuddet:

Let anker, og tag med Costa Cruises til Japan og Sydkorea! Krydstogtet lægger fra havn i den sydjapanske by Fukuoka, hvorfra du kan se frem til 6 nætter i en hyggelig kahyt på skibet Costa neoRomantica. Allerede på krydstogets anden dag gør skibet stop i sydkoreanske Pusan, som er den største havneby i landet. Efter en dag i Sydkorea sejler skibet videre, og denne gang tilbage mod Japan. Efter en dag på vandet med masser af tid til at udforske krydstogtskibets faciliteter, ankommer du til havnebyen Niigata. Næste stop er på den japanske ø Hokkaido, nærmere bestemt byen Hakodate. Efter tid til at opleve den sydlige by, sejler skibet afsted på den sidste strækning, hvorefter du ender dit ultimative krydstogt i i livlige Tokyo.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et last minute rejse
  • Afrejsedato: Den billigste afrejse dato er d. 28/10-18
  • Rejseselskab: Costa Cruises
  • Overnatning: 6 nætter i kahyt med dobbeltseng på skibet Costa neoRomantica
  • Transfer: Ikke inkluderet - bemærk at krydstogtet starter i japanske Fukuoka, som du selv sørger for at komme til og fra

Se lignende sider

Rundrejser