Overnat på Zleep Hotel ved Billund Lufthavn fra KUN 262,- efter en dag fyldt med sjov i det flot, pyntede halloween LEGOLAND i Billund!

SE HOTEL >>

Overvejer du at tage familien med på en billig tur til LEGOLAND i Billund? Så kan det bestemt være en god idé at tage afsted her i efterårsferien! LEGOLAND har nemlig gjort klar til "Brick or Treat", hvor hele parken er pyntet op til Halloween, der er et utroligt smukt syn med alle de mange lys og flotte kostumer. Og efter en lang dag i parken kan det være dejligt at kunne overnatte på et nærtliggende hotel, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Vi har fundet en overnatning på 3* Zleep Hotel nær Billund Lufthavn, til en billig pris midt i efterårsferien! Så overrask børnene nu med sjove forlystelser og lidt gys i den populære forlystelsespark!

Sådan ser dit hotel ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Har du scoret billige billetter til LEGOLAND i Billund? Ja, så har vi fundet den billige overnatning til dig på Zleep Hotel ved Billund Lufthavn! Hotellet ligger ikke langt fra den børnevenlige forlystelsespark, og så er det oven i købet billigt, da det er midt i efterårsferien! 3* Zleep Hotel Billund er enkelt indrettet med eget badeværelse og god internetforbindelse. Det er et super sted for familien, der blot søger en billig overnatning efter en dag i LEGOLAND i Billund.

Tag familien med til en dag i LEGOLAND i Billund i perioden fra 7. oktober til 4. november, da LEGOLAND fejrer Halloween. Her er parken pyntet op til den årlige begivenhed, der sætter fokus på gys og sjove oplevelser! Lad børnene suse rundt i forlystelserne, se de mange fine kostumer og flotte halloween-græskar lavet af LEGO-klodser. I kan tage forbi en af Brick or Treat-husene, eller få et godt gys i Ghost - The haunted House. Parken tager ikke kun imod gæster om aftenen, men også i løbet af dagen. Så overrask familiens yngre medlemmer med en (u)hyggelig dag i LEGOLAND i Billund i efterårsferien.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (ved 4 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet de billige datoer i efterårsferien (uge 42)
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Zleep Hotel Billund