Overnat på Ydes Hotel, der ligger centralt i Odense fra kun 313,- per person

SE HOTEL HER >>

Gå ad de snoede, brostenbelagte gader, hvor små, maleriske bindingsværkshuse med bondehusvinduer tager dig årtier tilbage i dansk historie. Rundt i byens gader finder du et fantastisk miks af historiske attraktioner og moderne museer. Odense er helt sikkert et besøg værd, og vi har hos Nustay fundet et hotel med en super beliggenhed. Få 1 nat på Ydes hotel, der ligger kun 1,4 km fra centrum! Herfra har du blot 5 min. gang til byens gågade, hyggelige restauranter og offentlig transport lige i nærheden.

Sådan ser dit hotel ud:

SE HOTEL HER >>

Om tilbuddet:

Nyd et par dage i eventyrlige Odense på Fyn. Tag forbi H.C Andersens Hus, og mærk hvordan de mange papirsklip og værker gør dig helt nostalgisk! Men eventyrdigterens fødested og Eventyrhaven er langt fra det eneste du kan opleve. Tag på kunsttur i Mediemuseet eller Brandts, se Europas bedst bevarede vandborg Egeskov Slot, se de mange eksotiske dyr i Odense Zoo, og forkæl smagsløgene på en af byens mange caféer.
Du vil overnatte på Ydes Hotel, der ligger i hjertet af Odense. Herfra vil du være i gåafstand til mange af byens attraktioner, gode shoppingmuligheder og fine spisesteder. Dobbeltværelset på hotellet er indrettet i en moderne, lys stil, og her har du fri WiFi, TV og eget badeværelse.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer er fundet i oktober. pris fundet er fra d. 6/11 til d. 7/11
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på Ydes Hotel