3 dage i Harzen: 2 nætter på 3* Waldhotel am Ilsestein inkl. 2x morgenbuffet og 3-retters menu, fri parkering og fri wellness fra 829,- per person

SE DATOER >>

Sæt børnene ind på bagsædet af bilen, og kør afsted på skiferie til naturskønne Harzen. Her kan i se frem til at få 3 dage på Waldhotel am Ilsestein, der ligger i det velbesøgte område Harzen. Rundt om hotellet er der smukke skovområder, åbne enge og majestætiske bjergtoppe, der troner op i landskabet. Harzen er en helt utrolig destination for naturelskeren, og her er der mulighed for at tage på spændende traveture, en udfordrende cykeltur i det grupperede terræn eller at hoppe på skiene ned ad bjergene. I får morgenbuffet og 3-retters menu inkluderet, fri wellness og parkering. Og blot 1 km fra jeres hotel ligger et dejligt ski-område, der passer til alle aldre.

Sådan ser dit tilbud ud

SE DATOER >>

Om tilbuddet

Om I vil på skiferie eller en aktiv ferie, så er Harzen Nationalpark det rene idyl. Med mere en 300 km stier, er der rig mulighed for at trave afsted eller hoppe på cyklen i det smukke landskab. Og blot 1 km fra jeres hotel ligger der et skisportområde, hvor I kan suse ned af de sneklædte pister. Der er ingen grænser for, hvad I kan opleve i Harzen, og med hele 3 dage er der rig mulighed for at opleve lidt af hvert.

På Waldhotel am Ilsestein er i sikret en base for ferien, hvor I kan komme helt ned i gear, efter en dag fyldt med oplevelser. I tilbuddet har i hele 2 nætter (mulighed for at forlænge) på hotellet, hvor I har inkluderet x2 morgenbuffet og 2x 3-retters menu. Disse kan nydes i hotellets restaurant, og skulle i trænge til noget vådt for ganen, så er der også en bar på hotellet. Derudover har Waldhotel am Ilsestein et wellnessområde, hvor der bl.a. er indendørs pool og sauna. Her kan I velfortjent sænke jer ned i det varme vand, efter en lang dag ude i det vinterkølige vejr. Hotellet er helt ideel for jer, der gerne vil mikse en billig skiferie med et wellnessophold.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Der er billige datoer fra oktober til og med december
  • Tilbud fundet hos: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på Waldhotel am Ilsestein
  • Transport: Transport er ikke inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Der skal betales turistskat (pr. person) pr. døgn på 2,50€. Det er tilladt at have hund med for et ekstragebyr