Weekendophold i Danmark: Få 2 nætter på Vissenbjerg Storkro for 799,- per person, hvor morgenbuffet, 2x 3-retters menu, fri parkering og internet er inkluderet i prisen!

SE OPHOLD >>

Kom i rigtig julestemning på Fyn, hvor du kan invitere din partner med på et romantisk kroophold i den hyggelige, lille landsby Vissenbjerg. Med 2 overnatninger på Vissenbjerg Storkro bor I i hyggelige omgivelser, der ligger op til en gåtur hånd-i-hånd i Fyns vinterlandskab. Med i jeres ophold får I morgenbuffet, 2x 3-retters menu og fri parkering. Og fra Vissenbjerg bor i kun 20 km fra den historiske by Odense, hvor I hurtigt kan få en dag til at gå med at kigge i butikker og de gamle, fine bindingværkshuse. Er i helt vilde med julemarkeder? Så tag til Egeskov Slot, og besøg det store julemarked, hvor der er mere end 100 boder.

Sådan ser hotellet ud

SE OPHOLD >>

Hotel

20 km udenfor Odense i en lille landsby ligger Vissenbjerg Kro. Kroen ligger i naturskønne omgivelser. Herfra kan I nemt begive jer ud på en vandretur i den hyggelige landsby Vissenbjerg og det omkringliggende natur. I Vissenbjerg er der lagt op til en romantisk weekendtur for 2, og på Vissenbjerg Kro kan I rigtig nyde hinandens selskab - her er I nemlig omgivet af den hyggelige krostemning, mens I nyder jeres 3-retters middag med hinanden. Jeres værelse er indrettet i lyse farver med eget badeværelse, og så har I en dejlig udsigt til idyllisk natur. Desuden er der gratis morgenbuffet, der kan nydes i restauranten.

Vissenbjerg, Odense og Egeskov Slot

Fyn byder på smukke seværdigheder og er indbydende til lange gåture ad de snoede stisystemer i naturen eller rundt i Odenses historiske gader. Her kan I komme helt tæt på eventyrsforfatteren H. C. Andersens værker i barndomshjemmet, der er flydt med papirsklip og eventyrer. Og når I befinder jer på Fyn, så er det helt oplagt at vende turen forbi Egeskov Slot, der i november danner rammerne for Egeskov Julemarked, hvor du kan besøge mere end 100 markedsboder. Egeskov Slot virker helt magisk, når den er pyntet op med tusindevis af lys og juledekorationer. I kan blandt andet besøge Slottet d. 23. og 24. november, hvor der afholdes LUMINIS. Her er Slotshaven lyst op med forunderligt lys og lyder, der giver jer en sanselig oplevelse.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, for at sikre dato
  • Afrejsedato: Du kan booke billige overnatninger fra december 2018 til og med april 2019
  • Ophold fundet hos: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på Vissenbjerg Storkro