Få 2 nætter på Vildmarkscenteret i smukke naturomgivelser inkl. vandrekort og andre goder fra 789,- per hytte

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Rislende bække, store nåletræsskove og kringlede stier gennem den rå natur! Sverige er den perfekte destination, når du søger naturoplevelser og områder, som er større end hvad den danske natur rummer. Og det finder du også i Värmland, hvor du lige nu kan få 2 nætter på Vildmarkscenteret tæt ved Klarälven. Og ikke nok med at du får leje af hytten, så er der også 20% rabat på kanoleje, vandrekort til området og mere.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Så er der et knaldgodt tilbud for naturelskeren, der bare ikke kan komme langt nok ud i naturen! I det svenske Värmland ligger nemlig Vildmarkscenteret. Her kommer du til at bo i en svensk hytte i enten Sysslebäck eller Klarälvsbyn, som ligger tæt på den store flod Klarälven. Du logeres i en 4-personers hytte, så der er plads til at tage familien med ud på spændende naturrige og idylliske dage i Sverige.
4-personers hytten er udstyret med køjesenge, et bord og et fuldtudstyret køkken, så du selv kan forberede madpakkerne/måltiderne til de begivenhedsrige dage i vildmarken. Der er også eget toilet i hytterne. Dog er det kun muligt at tage bad oppe ved fællesarelaerne på pladsen. Faciliteterne og indretning kan variere alt efter pladsen, du bestiller overnatninger på. Desuden får du 20% på kanoleje og redningsveste, 2 for 1 pris hos Bad og Fritid, vandrekort til området og brug af både ved søen for enden af vandreruten.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er for hele hytten i 2 dage
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i august og september
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på Vildmarkscenteret

Se lignende sider

Feriecentre Weekendophold