2 nætter på spahotel i Sverige inkl. morgenmad, 2x middage, entré til spa og mere fra 1179,- per person

TJEK TILBUDDET UD >

Tag med til ren idyl og afslappende wellness under en miniferie i Sydsverige. Opholdet foregår på det 4* spahotel Vann Spa Hotell & Konferens, hvor du lige uden for døren har privat badebro og strand ud til Gullmarnfjorden. Du har fri adgang til hotellets spaområde, så iklæd dig badetøjet, lad den bløde badekåbe svøbe sig om dig, og slap af i de varme bade, i saunaen eller dampbadet.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >

Om tilbuddet:

Oplev den beroligende svenske idyl ved fjorden Gullmarn. Her er naturen enestående smuk med sine mange badesøer, tætte skove og rige dyreliv. De naturskønne omgivelser er perfekt til en romantisk slentretur, en tur i robåd på søen eller cykling ad de smalle stier. Området byder også på hyggelige landsbyer, Nordens Ark, som er en zoologisk have, og ikke mindst Backa Helleristninger, som var et religiøst centrum tilbage i bronzealderen.

Vann Spa Hotell & Konferens byder sine gæster ind til en afslappende og gæstfri atmosfære. Spahotellet er et af landets ypperste med egen strand, badebro, fitnessområde, 6 pools og sauna samt dampbad. I spaområdet tilbydes der også diverse spabehandlinger, som kan tilkøbes. I den lyse hotelrestaurant får du serveret en lækker morgenbuffet og 2-retters middage eller buffet om aftenen. I pejsestue kan der slappes af til ildstedets knitren om aftenen.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fra august til og med december
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på 4* Vann Spa Hotell & Konferens