2 nætter på 4 hotel i Mecklenburgs sødistrikt inkl. morgenmad, adgang til spa og meget mere fra kun 659,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Nu kan du få mere wellness og afslapning for dine penge! I søområdet Mecklenburg i Nordtyskland venter en dejlig miniferie på dig. Her bor du på det 4* hotel TUI BLUE Fleesensee, som er stilfuldt indrettet og har en fantastisk udsigt over søen Fleesensee. Under opholdet får du serveret morgenmad hver morgen, og du har adgang til hotellets wellnessområde, hvortil du gratis låner badekåbe og -tøfler. Hvis du er interesseret i golf, får du også 20% rabat på greenfee hos Golf Club Fleesensee.
Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:
Mecklenburg Sødistrikt er det største indlandssøområde i Europa, og her er der masser af muligheder for at opleve de maleriske landskaber. Besøg de mange naturparker, nyd idyllen ved nogle af Tysklands største søer, og udforsk områdets unikke planteliv. Om Mecklenburg Sødistrikt skal opleves fra vandet eller ved cykel- eller vandreture på land. I området kan du også besøge de hyggelige landsbyer Malchow, Waren og Karow. I den lidt større by Schwerin kan du opleve slottet af samme navn, fortorvscaféer og brostensbelagte gader.
Hos TUI BLUE Fleesensee bliver du indlogeret på et dobbeltværelse med søudsigt, som både kan nydes direkte fra sengen eller på altanen. På værelser finder du TV med Bluetooth-højtalere, minibar, aircondition, værdiskab og eget badeværelse. I wellnessområdet kan du benytte dig af bl.a. indendørs pool, boblebad, dampbad og saunaområde.
Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: De billigste datoer er fundet i oktober
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 4* TUI BLUE Fleesensee