2 nætter på spahotel inkl. morgenbuffet, 2x 3-retters menu, spaadgang og mere fra KUN 699,- per person

GÅ TIL TILBUD >>

Billige weekendophold er der masser af, og her er en god en af slagsen! Tag bedsteveninden, partneren eller din mor under armen, og kør afsted til et skønt wellnessophold i Nordtyskland. Blot 120 km fra den dansk-tyske grænse ligger hotellet, TRYP by Wyndham Bad Bramstedt, som er et spahotel fyldt op med velvære-faciliteter til glæde for dig og din spa-makker! Med dette tilbud får I 2 overnatninger, hvor der er mange goder inkluderet. Her kan I se frem til morgenbuffet, 2x 3-retters menu/buffet, spaadgang og gratis parkering af bilen, hvis I selv er kørt afsted. Og så vil I selvfølgelig blive taget imod med en velkomstdrink ved ankomst.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Pak bilen, og kør afsted mod Nordtyskland, hvor er lækkert spaophold venter dig. Her får du nemlig 2 overnatninger på spahotel, hvor 4* komfort og lækker wellness er i højsædet. Under dit ophold får du en velkomstdrink ved ankomst, 2x 3-retters menu/buffet, morgenbuffet, gratis parkering og spaadgang. Alt sammen inkluderet i den vanvittige lave pris!
I området mellem de tyske storbyer Hamborg, Kiel og Lübeck ligger den lille kurby Bad Bramstedt, hvor du finder TRYP by Wyndham, der er vært for dit spaophold. Hotellet ligger i den nordtyske by Bad Bramstedt, der ligger i kort afstand fra Hamborg, hvis du skulle få lyst til at køre ind og besøge den spændende storby. På spahotellet kan du benytte dig af den indendørs pool. jacuzzi og dampbad. Desuden er der mulighed for at tilkøbe andre behandlinger i forbindelse med opholdet, såsom massage og ansigtbehandlinger. Du bor i et enkelt indrettet værelse med eget badeværelse og føntørrer. Desuden er der TV og radio på værelserne.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet fra oktober til og med december
  • Rejseselskab: Risskov Bilferie
  • Overnatning: 2 nætter på TRYP by Wyndham Bad Bramstedt
  • Ekstra omkostninger: Turistskat på ca. 1 € per nat