Overnat på 3* Tryp By Wyndham Antwerp fra kun 178,- per person

Gå direkte til tilbud >

Besøg den belgiske diamantby, der i 5 århundreder har været den største spiller indenfor salg af rå diamanter. Her snakker vi om Antwerpen, der den dag idag stadig er en af de største byer indenfor diamant-markedet. Og med 1 overnatning på Tryp By Wyndham Antwerp, bor du tæt på diamantbørsen, hovedbanegården og livlige gågåder i byen.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Forkæl smagsløgene på en af byens mange anmelderroste restauranter, og se den romersk inspirererede banegård, der er kåret til at være en af verdens smukkeste i verden. Antwerpen er et sandt mekka for dig, som nyder de belgiske specialiteter, unikke restaurantoplevelser, shopping og historiske seværdigheder. I Antwerpen kan du let få et par dage til at gå, mens du slentrer omkring i de hyggelige brostensbelagte gader og langs Schelde-floden.

På Tryp By Wyndham Antwerp bliver du indkvarteret på et helt unikt design-værelse, der sætter kunstværker i fokus. Værelserne har byudsigt, eget badeværelse, TV, gratis WiFi, loftvifte og flere faciliteter. Og fra dit hotel bor du i gåafstand til mange af byens attrationer med bl.a. 10 minutters gang til hovedbanegården og Antwerpen Zoo, der med sin opførelse i 1843 gør den til en af verdens ældste.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer på et værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i august
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Tryp By Wyndham Antwerp