Få 1 nat på 4* Tivoli Hotel fra kun 647,50,- per person

SE HOTEL >>

Tænker du måske at tage væk en weekend og opleve noget andet end du normalt gør? Så er en tur til København måske hvad du lige har brug for! Tag din partner med på en romantisk tur til hovedstaden og bo på det 4* Tivoli Hotel. Hotellet kan ikke være bedre pladseret end lige ved siden af hovedbanegården, hvilket gør det nemt at komme sig rundt i byen.

Sådan ser tilbuddet ud

SE HOTEL >>

København

København har flere gange været på toplisten over byer at besøge i verden og har nu igen indtaget førstepladsen som verdens bedste by at besøg. Det kendte rejsebogforlag Lonely Planet har i oktober igen offentligjort top-10 listen over bedste byer at besøge i 2019, og her tager København føringen. København er fantastisk by at besøg, og er fyldt med oplevelser for enhver. Byen er kendt for at have en følelse af storby men ved at gå ind i de små sidegader kan man nemt få en følelse af at være i en lille hyggelig landsby. Mangfoldighed er ikke noget der er mangel af med dens kæmpe udbud af kultur, arkitektur, monumenter og spisesteder. Se Amalienborg, Christianshavn, Rundetårn, Den lille Havfrue, Den Blå Planet eller bare tag en tur langs Nyhavn og drik en øl. Med en weekend i København kan du helt sikkert ikke nå at opleve de mange fede seværdigheder byen har at byde på, men en noget af det er der i hvert fald tid til.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel ligger centralt i forhold til både tog og metro, men er også kun en gå afstand fra centrum. Atmosfæren en stilfuldt og hotellet tilbyder mange luksusfaciliteter for både familie, par og venner. Her tilbyder de blandt andet gratis Wifi og tv, og adgang til wellness med fitnesscenter, pool og sauna. Udover det er der også Skybar, Tivoli Brasserie, MASH Penthouse, Sticks'n'Sushi og et businesscenter.

Godt at vide

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige priser i december 2018
  • Hotellet findes hos: Skyscanner
  • Overnatning: 4* Tivoli Hotel