I centrum af Berlin: Overnat på 3* Titanic Comfort Mitte inkl. morgenmad fra kun 299,- per person

25 maj 2018 - 10:31

1 overnatning på 3* Titanic Comfort Mitte inkl. morgenmad fra kun 299,- per person

Gå direkte til tilbud >

Forestil dig at vågne op til solopgangen i kvarteret Mitte i Berlin. Nyd en stille morgen, hvorefter du kan gå ned og spise af hotellets morgenbuffet. Når depoterne er fyldte, kan du gå på oplevelse i Berlin og nyde byens smukke seværdigheder. Og det bedste er, at de fleste seværdigheder ligger inden for gåafstand fra dit hotel.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Er du til historiske seværdigheder, masser af shopping og spændende arkitektur? Så er Berlin lige stedet! Byen rummer en utrolig masse historie, og der er noget at opleve for enhver. Du kommer til at bo i den centrale bydel, Mitte, hvor du bl.a. kan opleve attraktioner som Brandenburger Tor, Gendamenmarkt og et hav af museer. Når du overnatter i Mitte, er du godt placeret i forhold til mange af byens seværdigheder. Får du brug for at benytte metroen, ligger stationen Spittelmarkt lige i nærheden af dit hotel.

Du kommer til at bo på det 3* hotel Titanic Comfort Mitte, der er beliggende i den rolige del af bydelen Mitte. Værelserne er dekoreret i lyse farver, og du vil have TV, gratis WiFi samt eget badeværelse på værelset. Morgenbuffet er inkluderet i tilbuddet, og denne kan nydes i hotellets restaurant. Der er døgnåben reception.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste datoer i 2019, men generelt søndage i alle måneder er relativt billige
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: En nat på 3* Titanic Comfort Mitte