1 overnatning på 3* Titanic Comfort Mitte fra KUN 256,- per person per nat

SE HOTEL >>

Forestil dig at vågne op til solopgangen i kvarteret Mitte i Berlin. Herfra kan du gå på oplevelse i den sprudlende storby og nyde Berlins smukke seværdigheder. Og det bedste er, at de fleste seværdigheder ligger inden for gåafstand fra dit hotel. Hotellet er helt perfekt for dig, der søger en god men samtidig billig løsning til weekendopholdet i den historiske hovedstad.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Er du til historiske seværdigheder, masser af shopping og spændende arkitektur? Så er Berlin lige stedet! Byen rummer en utrolig masse historie, og der er noget at opleve for enhver. Du kommer til at bo i den centrale bydel, Mitte, hvor du bl.a. kan opleve attraktioner som Brandenburger Tor, Gendamenmarkt og et hav af museer. Når du overnatter i Mitte, er du godt placeret i forhold til mange af byens seværdigheder. Får du brug for at benytte metroen, ligger stationen Spittelmarkt lige i nærheden af dit hotel.

Du kommer til at bo på det 3* hotel Titanic Comfort Mitte, der er beliggende i den rolige del af bydelen Mitte. Værelserne er dekoreret i lyse farver, og du vil have TV, gratis WiFi samt eget badeværelse på værelset. Der er døgnåben reception.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (Ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige datoer i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Titanic Comfort Mitte