Overnat som en kongelig på elegant 5* hotel midt i Sankt Petersborg fra kun 646,- per person

SE TILBUD HER >>

Træd ind i en verden af kejsere og tsarer på det 5* The State Hermitage Museum Official Hotel! Her er omgivelserne så stilfulde og fornemme, at du vil føle dig som en kongelig. Hotellet har fået fremragende anmeldelser fra dets tidligere gæster specielt for komforten, det venlige personale og beliggenheden. Gå ikke glip af dette luksuriøse og storartede hotel på din storbyferie til Sankt Petersborg!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Romantisk, revolutionær, historisk, kulturel og en af Europas smukkeste… Der er ikke det, som Sankt Petersborg ikke er! Den fascinerende by byder dig velkommen til den ultimative storbyferie, hvor du bl.a. kan opleve russisk barokarkitektur, fredfyldte kanaler, moderne kunstmuseer og det eventyrlige vinterpalads. Desuden er det russiske køkken fyldt med lækre specialiteter, så gå bare på opdagelse i de mange restauranters menukort.

Det 5* The State Hermitage Museum Official Hotel tager luksus og elegance til et helt andet niveau. Indretningen emmer af ekstravagance og overdådig russisk barokstil med marmorgulve, elegante møbler, utallige detaljer, lysekroner og guldkanter. I de to hotelrestauranter kan du både få serveret italienske retter og russiske delikatesser, og i lobbybaren kan du slappe af til en kop te eller en drink. På trods af dens indretning og restauranter, der er udover det sædvandelige, så har hoteller også en dejlig beliggenhed. Her er du både tæt på byens seværdigheder og muligheder for offentlig transport.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billigste pris er fundet i september
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 overnatning på 5* The State Hermitage Museum Official Hotel
  • Ekstra information: For at benytte dig af rabatten, skal du oprette en bruger og logge ind