Få en overnatning på The Colonnade Hotel i London fra 470,- per person. Du sparer hele 40% af prisen

SE HOTEL >>

Er du på udkig efter billige hoteller i London? Så har vi lige fundet et attraktivt tilbud på et hyggeligt boutique-hotel beliggende i Maida Hill tæt på Paddington. Her er du i gåafstand til hyggelige parker, smukke kanaler og shopping i særklasse. Hotellet hedder The Colonnade Hotel, og det klassiske hotel er inde i en historik bygning, der virkelig har den engelske charme. Du sparer lige nu 40% på opholdet, og så er der morgenmad inkluderet til denne lave pris på hotel i London!

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Bo på det hyggelige boutique-hotel, The Colonnade Hotel, der har en helt ideel beliggenhed, der gør det nemt at tage en romantisk gåtur i parken eller til nogle af Londons gader, der er fyldt med livemusik, shoppingmuligheder og velsmagende restauranter. The Colonnade Hotel ligger tæt på metrostationen, Warwick Avenue, så du nemt kan hoppe ombord, og komme ind til centrums smukke seværdigheder og spændende attraktioner.
På hotellet bliver du indkvarteret på et Club-værelse, der er indrettet i elegant, engelsk stil,der bl.a. er antikke møbler, guldindrammede billeder og de ikoniske draperede gardiner. på værelset har du eget badeværelse, TV, fri WiFi, te- og kaffefaciliteter samt mineralvand. Med i dette tilbud har du morgenmad, der kan nydes i hotellets restaurant.


Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer pr. værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer fra november
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på The Colonnade Hotel