Overnat på 4* The Canes Boutique Hotel i sprudlende Colombo på Sri Lanka fra kun 146,- per person per nat

SE HOTEL >>

Bo billigt og godt i sprudlende Colombo! Vi har fundet et hyggeligt 4* boutique-hotel med bl.a. døgnåben reception, fri parkering til evt. lejebil og hyggelig have og terrasse. Hotellet, The Canes Boutique Hotel, ligger kun 700 meter togstationen og i gåafstand til Sri Lanka Nationalmuseum. Og booker du snarest, så sparer du hele 20% af prisen! Planlæg din rejse til Sri Lanka nu!

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Colombo er en lunefuld storby, der er et godt miks af gammel arkitektur mikset med moderne højhuse. I Colombo kan du bl.a. opleve levn fra Sri Lankas kolonisering ved fortet fra den portugisiske og hollandske periode. I byen er der rig mulighed for at smage på de lokale retter, at få stillet shoppingtrangen og nyde byens flotte seværdigheder. Mange der besøger Colombo tager ofte med toget rundt til øens andre byer, plantageområder og naturseværdigheder, da Sri Lanka har så meget at byde på. Besøg bl.a. en tefabrik, tag med på togtur rundt i højlandets billedskønne natur, eller oplev Sinharaja Forest Reserve, der er Sri Lankas regnskov.
På 4* The Canes Boutique Hotel bliver du indkvarteret på et hyggeligt værelse, hvor du har eget badeværelse, aircondition, fri WiFi, el-kedel og TV. Og som en ekstra bonus, så har hotellet fået super anmeldelser fra dets tidligere gæster (9.4), der bl.a. fremhæver det venlige personale og valuta for pengene.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer per værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt for at sikre pris
  • Afrejsedato: Billige datoer funde i november
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på 4* The Canes Boutique Hotel