Overnat på 4* Steigenberger Hotel Thüringer Hof inkl. morgenmadsbuffet fra kun 379,- per person

Gå direkte til tilbud >

Kør afsted, og oplev den idylliske, tyske by Eisenach. Gå på tur i de historiske gader, eller kør ud til den storslåede borg, Wartburg. Efter en lang dag med oplevelser kan du se frem til en overnatning på det 4* Steigenberger Hotel Thüringer Hof. Her bor du ikke blot med god beliggenhed, men hotellet vil også servere morgenmadsbuffet for dig. Og lige nu kan du spare 69% af prisen på dette tilbud!

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Få en historisk oplevelse i den tyske by Eisenach! Få set det fantastiske bybillede helt tæt på, mens du slentre rundt i de hyggelige gader. Historiske personer, som Johann Sebastian Bach og Martin Luther, har gået rundt i Eisenachs gader, da byen var hjemsted for dem begge. Og for en nat får du også lov til at føle dig godt hjemme i den tyske by. Du vil bo på det 4* Steigenberger Hotel Thüringer Hof der, med sin fine indretning, er en oplevelse i sig selv. Og ikke langt fra Eisenach, kan du se den utrolige borg, Wartburg, der er omgivet af det smukkeste natur.

Steigenberger Hotel Thüringer Hof er et Eisenachs ældste hoteller, og her kan du rigtig føle dig hjemme. Nyd en stille stund på dit værelse, der har eget badeværelse, TV og behagelige møbler. Du kan også benytte dig af hotellets fællesarealer, hvor du kan nyde en kop kaffe, eller tag i spaområdet, hvor du bl.a. kan finde finsk sauna og fitnessfaciliteter. Steigenberger Hotel Thüringer Hof sætter sine gæster i højsædet, og som en ekstra gode. Så står hotellet klar med en morgenmadsbuffet, før dagen inviterer på nye eventyr og oplevelser.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person
  • Bestillingsdato: Tilbuddet gælder til og med d. 20/6-18
  • Afrejsedato: Billigste afrejsedato er på søndage i juli, august og september
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 nat på 4* Steigenberger Hotel Thüringer Hof. Ekstra overnatning kan tilkøbes i bookingprocessen
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,- og turistskat der betales ved ankomst på hotellet