Overnat på 4* Silken Al-Andalus Palace fra KUN 284,- per person

SE HOTEL >>

Oplev den andalusiske skat Sevilla i solrige Spanien. Sevilla er kendt for dens varme somre og middelalderstemning, som du tydeligt vil opleve på en spadsertur rundt i byens gader. Se byens gotiske katedral, oplev den stolte Plaza de España, eller besøg hjertet af byen, Santa Cruz, og nyd de mange attraktioner. Sevilla er den perfekte vært for gastronomiske oplevelser, spansk kultur og flot arkitektur. Og så er det bestemt muligt at finde en billig overnatning.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Bo tæt på centrum på 4* Silken Al-Andalus Palace. Hotellet ligger blot 10 min. kørsel fra Sevillas historiske bymidte, hippe caféer og andalusiske attraktioner. Og lige udenfor hotellet stopper der regelmæssigt busser, som er behjælpelig med at fragte dig ind til byen.

På dit hotelværelse vil der være eget badeværelse, TV, aircondition, gratis toiletartikler, fri WiFi og meget mere. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad til opholdet, som nydes i hotellets restaurant. Hotellet har et stort poolområde, hvor palmetræerne giver et helt tropisk look til hotellet. Og hotellets tidligere gæster har givet hotellet meget gode anmeldelser på 8,3! Især par har nydt opholdet på dette moderne hotel.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i oktober
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 4* Silken Al-Andalus Palace
  • Ekstra omkostninger: Evt. turistskat på hotel