Overnat på 4* Royal Park Boutique Hotel i Budapest fra KUN 209,- per person

SE HOTEL >>

Er det tid til nye indtryk, en større shoppingtur og smagfulde oplevelser? Så tag til Ungarn, og bo på boutique-hotel i betagende Budapest! Du kan lige nu bo superbilligt på 4* Royal Park Boutique Hotel, der ligger ca. 3 km fra byens centrum. Herfra er du i gåafstand til flere seværdigheder, og du har let tilgængelighed til offentlig transport. Du kan til denne pris booke et værelse, hvor morgenmaden kan tilkøbes, og så har hotellet fået gode anmeldelser (8.8) af dets tidligere gæster.

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Smid lidt ekstra i shoppingkurven på ferien, for vi har fundet et billigt hotel i Budapest, hvor du sparer på overnatningen. Hotellet hedder Royal Park Boutique Hotel og ligger ca. 3 km fra centrum. Fra hotellet kan du nemt komme ind til det charmerende centrum af den historiske by, hvor der er rig mulighed for at shoppe løs i de mange butikker, smage på nogle af de ungarnske specialiteter, og nyde byens smukke arkitektur. Det er også i Budapest hvor Donau-floden løber igennem og deler byen i to, og her kan du nyde synes af de mange både der sejler på det rolige vand, mens du strækker benene på en af bænkene.
På 4* Royal Park Boutique Hotel bliver du indkvarteret på et standard værelse, hvor der er eget badeværelse, aircondition, TV, minibar (mod gebyr). På hotellet har du værelse og mulighed for at tilkøbe morgenmad, som kan nydes i hotellets restaurant.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (Ved 2 personer pr. værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige datoer i november
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på 4* Royal Park Boutique Hotel