BILLIG SKIFERIE: Få 7 overnatninger på Résidences Sogenor La Norma og liftkort til 6 dage fra KUN 2829,- og SPAR HELE 30%

SE TILBUD >>

Dagene bliver kortere, træerne falmer og vinden bliver køligere… Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og snart begynder tiden igen, hvor halsedisser og varme handsker skal findes frem. Men for de vinterglade mennesker, der bare elsker den kolde tid og sne - ja, så er der nemlig noget at glæde sig til! Vi har fundet et billigt hotel til skiferien ved de franske alper, hvor du både får 7 overnatninger samt liftkort til 6 dage til en superbillig pris! Så pak bilen, eller book flybilletterne nu, og glæd dig til en masse fart ned af alperne, hvor det omkringliggende landskab er helt bjergtagende!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet:

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og den gode sne begynder at ligge sig i de majestætisk, højttronende alper, der skaber de helt perfekte pister for de fartglæde vinterentusiaster. Du kan booke et billigt værelse i Frankrig i Savoy-området, der har nogle skønne pister og lifter, der giver timevis af sjov i det fine snelandskab. Med i tilbuddet får du hele 7 overnatninger på et nærtliggende skiresort og liftkort der er gældende i hele 6 dage! Og booker du ved TravelBird sparer du hele 30% på prisen - ja det er en billig skiferie!

Dit skiresort, Résidences Sogenor, ligger i hjertet af de franske alper ved den hyggelige by La Norma i Savoy-området. Du kommer til at bo i idylliske omgivelser med sneklædte fyrtræer, og resortet ligger i en højde af 1350 meter. Herfra har du nemt til de herlige pister, da disse kun ligger 100-400 meter fra dit ski-resort. Og når du ikke suser ned af de stejle pister, så er der mere at opleve i området ved dit hotel. Du finder både restauranter og shoppingbutikker, så du både kan få fyldt maven godt samt udvidet garderoben med noget lækkert tøj.
Der er flere valgmuligheder i forhold til lejlighed. Der er nemlig både forskel på størrelse og type af lejlighed. Til fælles for dem alle er, at der er eget badeværelse og tekøkken, så du selv kan kokkere til hele flokken, når i er godt brugte efter en hel dag på ski eller snowboarding.


Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billigste datoer fundet i marts 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 7 nætter på Résidences Sogenor La Norma
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr 150,-