Få rabat på 2 nætters ophold i egen lejlighed i franske Strasbourg inkl. bådtur og morgenmad fra 709,- per person

TJEK TILBUDDET UD >>

Lige nu kan du tage på ferie til Strasbourg, hvor du kan opleve sydfransk charme, frodige naturomgivelser og gastronomi i verdensklasse. Du overnatter i egen lejlighed på hotellet Residence Cerise Strasbourg, hvor der er plads til 4 personer, så tag bare familien eller vennerne med. Og ikke nok med det, så er der også morgenmad og en bådtur med i prisen.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >>

Om tilbuddet:

Tag afsted på en miniferie til Strasbourg, hvor du kan opleve smukke brostensgader med bindingsværkhuse og hyggelige caféer samt lokale butikker. Se byens gotiske katedral, få serveret lokale delikatesser på de små værtshuse, eller slentr en tur langs kanalerne til solnedgangen. De alsaciske omgivelser byder på naturskønne landskaber og stolte vingårde, som helt sikkert inviterer dig ind til en vinsmagning.

Hotellet Résidence Cerise Strasbourg ligger i rolige omgivelser ca. 3 km fra byens centrum. Selvom du overnatter i egen 4-personers lejlighed, så behøver du ikke selv at stå for madlavningen, da hotellet serverer morgenmadsbuffet hver morgen. Lejligheden, der kan rumme op til 4 personer, har et soveværelse med dobbeltseng og en stue med en sovesofa. Der er også tekøkken med te- og kaffefaciliteter, køleskab, opvaskemaskine, brødrister, mikroovn og siddeområde samt eget badeværelse.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da prisen er et tilbud
  • Afrejsedato: Der er mange datoer til billig pris fra august til og med december
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 2 overnatninger hos Residence Cerise Strasbourg
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,- og transport