Overnat 5 km fra centrum på Radisson Hotel Los Angeles Midtown At Usc fra KUN 652,- per person

SE TILBUD HER >>

Besøg Los Angeles, hvor byen bugner med museer, ekstravagante restauranter og milde briser ved de dejlige sandstrande. Og lige nu har vi fundet en super rabat til dig, der gerne vil opleve Los Angeles og have en central beliggenhed. Du sparer lige nu 27% på overnatningen på Radisson Hotel Los Angeles Midtown At Usc, der ligger ca. 5 km fra centrum.

Sådan ser din rejse ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Så er det tid til at sikre overnatningen i rivende Los Angeles. Det er bl.a. i denne storby hvor Universal Studios, Rodeo Drive, Venice Beach og Disneyland befinder sig. Her kan du opleve en del af Amerikas filmunivers og byens ekstravagance. På Nustay.dk har vi fundet 1 overnatning på Radisson Hotel Los Angeles Midtown At Us, der ligger ca. 5 km fra centrum af byen. Hotellet har fået supergode anmeldelser (8.7) af tidligere gæster, og du finder et hav af faciliteter. Hotellet har bl.a. døgnåben reception, restauranter og bar, fitnesscenter, jacuzzi og meget mere.
På dit værelse vil der være aircondition, kaffe og minikøkken med mikroovn, TV og eget badeværelse. Hotellet ligger tæt på Universitetsparken for University og Southern California, og her er muligheden for offentlig transport i top.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer på et værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt for at få rabat
  • Afrejsedato: Billige datoer fundet i oktober
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på Radisson Hotel Los Angeles Midtown At Usc