Bo på Qstay Bed & Breakfast i Odense fra 177,- per person

SE B&B >>

Med god beliggenhed til Odense centrum finder du det hyggelige Qstay Bed & Breakfast. Her vil du komme til at bo i hjemlige omgivelser, og du finder mange af de større attraktioner i gåafstand fra dit værelse. Og så er der mulighed for gratis parkering af bilen!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE B&B >>

Om tilbuddet:

Vil du gerne besøge Odense på budget? Så har vi fundet overnatningen for dig! På Qstay Bed & Breakfast kommer du til at bo med en super beliggenhed til mange seværdigheder - og så er det billigt. Gå på Møntegården Bymuseum, se papirsklip og digte i H. C. Andersens hus, eller besøg Albani Bryggerierne. Odense byder på masser af spændende oplevelser for både store og små.

Når du overnatter på Qstay Bed & Breakfast, og det er der flere fordele ved. Med en central beliggenhed vil du kunne gå til det meste, og du vil bo tæt på hyggelige caféer og meget mere. En anden fordel er den hjemlige atmosfære på dit hotel. Du bor i et parcelhus, som giver en hyggelig stemning, hvor der er mulighed for at nyde gårdhaven. På værelset vil du have fri tilgængelig til WiFi, og der er TV med satellit-kanaler på dit værelse.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billig overnatninger i oktober
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: Qstay Bed & Breakfast