5* hotel i Hamborg i 1 eller 2 overnatninger inkl. morgenmad og adgang til spa fra kun 569,- per person

SE TILBUD HER >>

Lev i sus og dus under dit besøg i en af Tysklands mest hippe byer Hamborg. Lige nu får du nemlig gode rabatter på 1 eller 2 overnatninger på det 5* Privathotel Lindtner Hamburg, som har modtaget fremragende anmeldelser fra dets tidligere besøgende. Og ikke nok med det, så er der også morgenmad og adgang til spaområde med i prisen!

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Privathotel Lindtner Hamburg ligger i rolige og grønne omgivelser ca. 30 minutter fra Hamborgs centrum. Hotellet ligger nær en S-togstation, så du behøver ikke have bilen med ind til byen. På hotellet vil du opleve en udsøgt service, og i spaområdet kan du lade batterierne helt op igen ved at benytte dig af dampbadet, saunaen eller afslapningsområdet. Gå en tur i de grønne omgivelser, eller nyd den idylliske stilhed på hotellets terrasse. Aftensmaden kan du bestille i en af hotellets 2 restauranter, og i hotelbaren serveres forfriskende drinks.

Glæd dig til at udforske Hamborg og alle dens herligheder. Her finder du et blomstrende gastronomisk univers, et stort kulturliv, storslåede seværdigheder og masser af historie. Hamborg var tidligere en hansestad, og byens havn er den dag i dag stadig yderst velfungerende. Den bedste måde, hvorpå du kan se den travle havn og byens skønhed, er ved at tage en havnerundfart.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigtst muligt
  • Afrejsedato: De billigste priser er fundet fra september til og med december
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 eller 2 overnatninger på Privathotel Lindtner Hamburg
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,- og transport til og fra Hamborg