Tag på en storbyferie til The Big Apple, og overnat i Brooklyn fra kun 380.5,- per person

TJEK TILBUDDET UD >

Mangler du hotellet til din storbyferie i New York? Så har vi fundet et godt tilbud i november. Du overnatter på Pointe Plaza Hotel, som ligger i kvarteret Brooklyn. Hotellet har fået gode anmeldelser fra dets tidligere besøgede, og der er morgenmad med i prisen.

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >

Om tilbuddet:

I centrum af Brooklyn ligger Pointe Plaza Hotel, som tilbyder en komfortabel overnatning til din storbyferie i New York. I hotellets morgenmadsrestaurant får du hver morgen serveret en kontinental morgenmad, og af andre faciliteter tilbyder hotellet et fitnessområde, gratis WiFi og døgnåben reception. De enkelt indrettede værelser har komfortable senge og eget badeværelse. Du finder også TV, pengeskab, strygejern og -bræt samt aircondition på værelserne.

New York er en forrygende storby, hvor der er tusinde ting at opleve. I Brooklyn-kvarteret finder du attraktioner som blandt andet Brooklyn Bridge, Carroll Gardens, Coney Island og Dumbo. Brooklyn er skøn og en smule mere rolig end hjertet af New York. Tager du ind til New Yorks centrum, finder du populære attraktioner som eksempelvis Broadway, Empire State Building, 5th Avenue, Rockefeller Center og museet Guggenheim.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person per nat (ved 2 personer på værelset)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: D. 20/11-18
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på Pointe Plaza Hotel