Rabatter der BATTER! Bo på 4* Paradise Beach Resort inkl. morgenmad fra 280,- per person per nat

SE TILBUD >>

Du tror, at det er løgn! Men nu er der et tilbud, der kan få enhver til at falde bagover på stolen. Planlæg rejsen til Thailand idag, og få fingrene i billige hotelovernatninger på tropeøen Koh Samui! Med i tilbuddet er der morgenmad på hotellet. Hotellet ligger helt ud til dejlig sandstrand, og har du lyst til at blive på hotellet, kan du tage en dukkert i en af hotellets to swimmingpools. 4* Paradise Beach Resort er den perfekte base for en tropeferie på fantastiske Koh Samui.

Sådan ser hotellet ud:

SE TILBUD >>

Om tilbuddet:

Vi kan slet ikke få armene ned over dette tilbud. Book hotel hos Secret Escapes, når rejsen skal gå til Thailand. På deres hjemmeside finder du Paradise Beach Resort, der er beliggende på den velbesøgte Koh Samui. Resortet ligger på nordsiden af øen, og har en perfekt beliggenhed til tropisk og fredfyldt strand. Desuden har resortet flere faciliteter som egne swimmingpools, restaurant og et vandsportscenter, hvor du bl.a. kan komme med ud at dykke ved det farverige koralrev. Og skal der være lidt ekstra velvære i det hele, så kan du besøge resortets Wellness og Spa, hvor du kan få en beroligende thaimassage.
Du vil komme til at bo i din egen Grand Deluxe-villa, hvor du har egen balkon/terrasse, WiFi, aircondition, regnbruser og mere. Morgenmaden skal du ikke bekymre dig om, da denne er inkluderet i prisen og kan nydes i The Terrace Restaurant, der ligger helt ned til stranden. Så book hurtigst muligt!

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person per nat (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer i december
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på 4* Paradise Beach Resort