2 nætter på 4* hotel nær Paris i idylliske omgivelser fra 739,- per person og børn op til 15 år bor gratis

SE HOTEL >>

Fransk charme i nærheden af Paris! Blot 25 km fra hovedstaden finder du det hyggelige 4* Novotel Château de Maffliers, der ligger i idylliske omgivelser. Her får du 2 overnatninger, der er inklusive morgenmad og fri adgang til indendørs swimmingpool og sauna. Så snup en velfortjent dukkert i den behagelige pool, eller tag på oplevelser rundt i den franske natur, for på hotellet får du 1 dags gratis cykelleje. Desuden kan du den første aften, af dit ophold, se frem til en 2-retters menu, der serveres i hotellets restaurant. Og skal du afsted med familien, så er der flere glæder i vente! Børn op til 15 år kommer nemlig gratis med!

Sådan ser hotellet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Jeres 2 overnatninger bliver på det 4* Novotel Château de Maffliers, der ligger i en smuk bygning fra det 19. århundrede. Omkring hotellet er der en frodig park, som er helt perfekt til en slentretur i rolige omgivelser. På hotellet er der plads til, at I kan tage et spil tennis eller bordtennis, og I kan frit benytte jer af den indendørs pool og sauna. Men hotellet har også flere goder. Inkuderet i prisen er en 2-retters middag på den første aften og 1 dags gratis leje af cykler, så I kan tage på opdagelse rundt blandt hyggelige landsbyer og vinmarker. Og skulle I få lyst til at besøge Paris, så ligger den henrivende storby blot 25 km væk fra jeres hotel.

På hotellet bliver I logeret på et lyst indrettet superior-dobbeltværelse, der er udstyret med en king-size seng, sovesofa, minibar (mod gebyr), velkomstpakke med te og kaffe, TV og eget badeværelse. Og har vi fået nævnt at børn op til 15 år kommer gratis med? Det er da et tilbud uden lige!

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Tilbud gælder fra oktober 2018 til og med januar 2019
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på 4* Novotel Château de Maffliers
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-