Overnatning på moderne luksushotel med rooftopbar ved Times Square fra kun 378,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Lad dig imponere af den fantastiske storby New York og alle dens muligheder! Hvis du slår til nu, kan du få en overnatning på det lækre Moxy NYC Times Square til næsten ingen penge. Her bor du i stilfulde omgivelser, og på den uimodståelige rooftop kan du nyde en drink, mens udsigten over Manhatten printer sig ind i din hukommelse. Bemærk, at du minimum skal booke 3 overnatninger for at kunne få glæde af tilbuddet.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

New York er byen, der aldrig sover, og mulighederne for nye oplevelser er endeløse. Kig forbi de livlige shoppinggader, se de gule taxa'er suse forbi, bliv imponeret af de mange neonlys, og spis dig mæt på en af de mange diners. Det centrale Manhatten er, hvor det hele sker, men også andre kvarterer som Brooklyn, Queens og Staten Island er værd at besøge. New York har et supergodt offentlig transportsystem, så det er nemt at komme rundt mellem byens mange attraktioner.

Moxy NYC Times Square ligger i hjertet af Manhatten, hvor nogle af byens største seværdigheder er lige uden for døren. Fifth Avenue, Empire State Building og Broadway er blot nogle få. På hotellet er der store, stilfulde fællesområder, en indbydende fisk- og skaldyrs restaurant samt en enestående rooftop med bar og udsigt over hele Manhatten. De moderne værelser er designet af Yaba Pushelberg og er bl.a. indrettet med komfortable madrasser, sengetøj af egyptisk bomuld, 43-tommers fladskærms-TV og eget badeværelse med regnbruser.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person per nat (ved 2 personer). Bemærk, at der skal købes 3 overnatninger for at gøre brug af tilbuddet
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da tilbuddet udløber d. 30/7-18
  • Afrejsedato: Billigste priser er fundet i december
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 overnatning på Moxy NYC Times Square