Østlig mystik møder europæisk storby: 1 nat på 4* Marmara Hotel i Budapest fra 253,- per person

TJEK TILBUDDET UD >>

Så snart du træder ind på 4* boutiquehotel Marmara Hotel, vil dine tanker blive ledt hen på 1001 nats eventyr, flyvende tæpper og Østens mystik. Dog befinder du dig ikke længere østpå end i hjertet af skønne Budapest. Så har du det bedste udgangspunkt til at opleve den herlige storby, som ofte begnes som Østeuropas smukkeste!

Sådan ser tilbuddet ud:

TJEK TILBUDDET UD >>

Om tilbuddet:

Den ungarske hovedstad hører til blandt de mest populære storbyer i Europa, og der er bestemt ikke uden grund. Buda- og Pest-siden opdeles af Donau-floden og var tidligere to separate byer. I dag ses ser stadig en betydelig forskel på de to bydele, og ligegyldigt om du befinder dig på Buda- eller Pest-siden, er der masser af spændende seværdigheder og historiske attraktioner. Nogle af byens største trækplastre er den store tradtion for wellness, anderledes gastronomiske verden og mulighederne for en storbyferie på budget.

Det 4* boutiquehotel Marmara Hotel ligger i den centrale del af Budapest kun 1 km fra den gamle bydel og 350 m fra tog- og metrostationen Nyugati. Desuden ligger hotellet i kort afstand til flere seværdigheder, såsom Parlamentet, Margrete-øen og adskillelige museer og teatre. Efter en lang dag med sightseeing kan du slappe af i hotellets lobbybar eller i gårdhaven, hvis vejret er til det. Ønsker du at spise morgenmad i hotellets restaurant, kan dette tilkøbes.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da der kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på 4* Marmara Hotel