Book min. 2 nætter i 3-personers luksusvilla, og SPAR 61% på villaen, der nu er til KUN 851,- per nat per villa

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Tag forskud på juleglæderne, og book lige nu en billig luksusvilla på paradisøen Bali. Med dette tilbud, der løber over nogle dage, og hvor du oven i købet sparer hele 61% på prisen, kan du sikre dig billig overnatning til juleferien eller vinterferien i varmen. I villaen er der plads til 3 personer, og her er der egen privat pool, aircondition og flere andre goder. Desuden er der morgenbuffet inkluderet, som der kan nydes i hotellets restaurant.

Sådan ser villaen ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Tag afsted til eksotiske Bali, og brug nogle afslappende dage i hjertet af Seminyak. Her vil du blive indkvarteret i din egen luksusvilla med plads til 3 personer, hvor der er privat pool, aircondition, TV og WiFi samt te- og kaffefaciliteter. Desuden er morgenmaden inkluderet, hvilket du kan nyde i hotellets restaurant. Og skal du afsted med flere end 2, så er der mulighed for at et lille ekstrabeløb, at opgradere til en større villa.

Seminyak ligger på den sydlige del af Bali, og her finder du mange restauranter og shoppingmuligheder. Byen ligger helt ned til dejlig sandstrand, hvor der er mulighed for at tage på surferkursus, bade rundt i det dejligt tempererede vand, komme ud at dykke eller at nyde solens varme på den gyldne sandstrand. Uanset hvad, så er der masser at give sig til på denne del af Bali, og søger du udflugter til bl.a. templer og plantager, så er der masser af guide-butikker som sælger samlede ture.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per hytte (plads til 4 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer helt frem til juli 2019
  • Hotel fundet hos: Secret Escapes
  • Overnatning: 1 nat i luksusvilla på Maharaja Villas
  • Transfer: Lufthavns-transfer er inkluderet

Se lignende sider

Rejser til Bali