Nyd tilværelsen på luksus-resort i Italien fra 1099,-

29 juni 2018 - 11:00

Nyd 3 overnatninger på 5* Le Tre Vaselle Resort & Spa inkl. morgenmad og spaadgang fra 1099,- per person

Gå direkte til tilbud >

Drømmer du om at mikse solferien med wellness? Så er det bestemt muligt! Tag 5* luksusophold for 3 nætter i vinprovinsen Umbrien i Italien, og bliv modtaget med velkomstdrink ved ankomsten. Nyd den billedskønne udsigt fra hotellets have, tag en forfriskende dukkert i poolen, eller stress af i en af wellnessområdets beroligende faciliteter. Dagene vil føles som ren velvære, og med morgenmadsbuffet på hotellet vil du få en god start på dagen.

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Book flybilletterne, eller pak bilen, og kør til vinregionen Umbrien i Italien. Her venter jer et smukt, kuperet landskab, frodige marker og små, lokale vingårde. Smag på den lokale vin, mærk den friske brise kærtegne dit ansigt, hør på fuglenes veltilpassede kvidren, og se søens farver danse omkring i overfladens skær. I Umbrien forkæles alle kroppens sanser, og forkælelse venter jer også på det 5* hotel.

Ved ankomst til Le Tre Vaselle Resort & Spa modtages I med et glas champagne. På hotellet bliver I logeret på et superior dobbeltværelse, hvor I her eget badeværelse, TV, fri WiFi, aircondition og meget mere. Med i tilbuddet er der fri adgang til hotellets spaområde, udendørs poolområde i haven ud til oliventræsmarker, og morgenmad i hotellets restaurant, Le Melograne. Og booker du tilbuddet igennem TravelBird, vil du få 10% rabat på hotellets vin-terapi i wellnessområdet! Dette resort er et sandt paradis skjult i Torgiano.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da det er et tilbud
  • Afrejsedato: Billige datoer fra juli til og med oktober
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 3 nætter på 5* Le Tre Vaselle Resort. Der er mulighed for at tilkøbe op til 7 overnatninger
  • Transport: Transport til Italien er ikke inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-