Nyd 3 overnatninger på 5* Le Tre Vaselle Resort & Spa inkl. morgenmad og spaadgang fra 1099,- per person

GÅ TIL TILBUD >>

Drømmer du om at mikse Italiens charmerende provinser med wellness? Så er det bestemt muligt! Hav det som blommen i et æg med et 5* luksusophold på 3 nætter i vinprovinsen Umbrien i Italien, og bliv modtaget med velkomstdrink ved ankomsten. Nyd den billedskønne udsigt fra hotellets have, tag en forfriskende dukkert i poolen, eller stress af i en af wellnessområdets beroligende faciliteter. Dagene vil føles som ren velvære, og med morgenmadsbuffet på hotellet vil du få en god start på dagen.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Book flybilletterne, eller pak bilen, og kør til vinregionen Umbrien i Italien. Her venter jer et smukt, kuperet landskab, frodige marker og små, lokale vingårde. Smag på den lokale vin, mærk den friske brise kærtegne dit ansigt, hør på fuglenes veltilpassede kvidren, og se søens farver danse omkring i overfladens skær. I Umbrien forkæles alle kroppens sanser, og forkælelse venter jer også på det 5* hotel.

Ved ankomst til Le Tre Vaselle Resort & Spa modtages I med et glas champagne. På hotellet bliver I logeret på et superior dobbeltværelse, hvor I her eget badeværelse, TV, fri WiFi, aircondition og meget mere. Med i tilbuddet er der fri adgang til hotellets spaområde, udendørs poolområde i haven ud til oliventræsmarker, og morgenmad i hotellets restaurant, Le Melograne. Og booker du tilbuddet igennem TravelBird, vil du få 10% rabat på hotellets vin-terapi i wellnessområdet! Dette resort er et sandt paradis skjult i Torgiano.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer fra september og oktober
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 3 nætter på 5* Le Tre Vaselle Resort. Der er mulighed for at tilkøbe op til 7 overnatninger
  • Transport: Transport til Italien er ikke inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-