Par-ophold med wellness på Kragerup Gods: Fri spaadgang, 1 nat på godset, 2-retters middag og morgenbuffet og mere fra KUN 775,- per person

SE OPHOLD >>

Tag i par på besøg ved et stykke Danmarks-historie på Kragerup Gods. Det fine, velbevarede gods er lavet om til en fantastisk destination for besøgende, der søger romantiske og idylliske omgivelser, til en ægte par-tur. For med dette værdibevis fra DuGlemmerDetAldrig kan du rigtig invitere din partner med på et forkælende ophold nær København. Med i værdibeviset er 1 overnatning i et af godsets standard værelser, 2-retters middag og lækker morgenbuffet. Desuden er der fri adgang til hotellets spa-område, der blandt andet har opvarmet pool, sauna og en jacuzzi. Og I vil i par blive taget godt imod, for ved ankomst får i vin og chokolade, så I rigtig kan mærke, at ferien er begyndt.

Sådan ser opholdet ud

SE OPHOLD >>

Tilbuddet

Velkommen til Kragerup Gods! Det gamle gods, der med bygninger helt tilbage fra 1610, er et sandt stykke Danmarkshistorie. Det nu moderne gods driver intet mindre end 1000 hektar planteavl og 200 hektar skov. Godset driver endda med skotsk højlandskvæg, hvor kødet serveres i Restaurant Karen Blixen. Og det er ikke uden grund, at der er en restaurant med dette navn på Kragerup Gods. Karen Blixen har nemlig opholdt sig på godset mange gange, da godset er ejet af slægten Dinesen, som Karen Blixen var i familie med. Der er i sandhed noget at glæde sig til, når du besøger Kragerup Gods på et skønt par-ophold med wellness.
På godset får du flere ting inkluderet i dit værdibevis. Værdibeviset her en 24 måneders gyldighed og fri bytteret, så det er vigtigt, at du får booket opholdet inden frist. Med i oplevelses-værdibeviset får du blandt andet følgende:

Inkluderet i værdibevis
1. 1 nat i standard dobbeltværelse
2. Chokolade og vin på værelset ved ankomst
3. 2-retter middag
4. Lækker morgenbuffet
5. Adgang til wellness-området
6. Gratis internet
7. Gratis parkering

Godt at vide:

  • Pris: Pris per person (ved par)
  • Bestillingsdato: Så længe tilbuddet er tilgængeligt
  • Afrejsedato: Du kan bestille ophold ved Kragerup Gods, når du har købt værdibeviset
  • Værdibevis: 24 måneders gyldighed og fri bytteret
  • Du køber hos: DuGlemmerDetAldrig