Luksus du har råd til: Overnatning på 5* resort på Bali fra 173,-

19 juli 2018 - 15:47

Overnat som en stjerne på det luksuriøse 5 Klapa Resort på Bali fra kun 173,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Det lyder dyrt at tage til eksotiske Bali på ren daseferie, hvor du får service i verdensklasse og luksuriøse omgivelser. Men det behøver det ikke at være! Du kan nemlig billigt overnatte på det 5* Klapa Resort, som ligger i den sydlige del af Bali. Resortet ligger kun et stenkast fra stranden Dreamland Strand, men du kan også bare slappe af ved det skønne poolområde.
Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:
Den sydlige del af Bali byder på masser af fantastiske oplevelser, både for dig, som gerne slappe af på smukke strande, eller som gerne vil udforske kulturen. Det lækre Klapa Resort ligger en smule syd for den livlige by Kuta, som er en af de største badebyer på øen. Her er en 8 km lang sandstrand, hvor surfere gerne tager til for at ride på bølgerne. Byen har en stemningsfuld atmosfære, og på barerne kan du deltage i alle festlighederne. Syd for hotellet finder du det hinduistiske Uluwatu-tempel, som ligger helt ud til vandet. Tager du på en kort tur over til den modsatte kyst, finder du Nusa Dua, som mange regner for at have nogle af øens smukkeste strande.
Det elegante Klapa Resort har fået supergode anmeldelser fra dets tidligere gæster, som specielt har været glade for personalets venlighed. Du vil bo på et rummeligt dobbeltværelse, hvor der er fladskærms-TV, værdiboks, siddeområde med sofa, minibar, elkedel og eget badeværelse.
Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Vi har fundet billige overnatninger i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på det 5* Klapa Resort

Se lignende sider

Rejser til Bali Charterrejser