2 nætter i Stralsund med morgenmad og kombi-billet til akvarium og naturmuseum fra 839,- per person

Tjek tilbuddet ud >

Tag på nye familieoplevelser, før skolerne og arbejdet igen kalder! I behøver ikke tage længere væk end til den nordtyske kyst. Her får I 2 overnatninger på IntercityHotel med morgenmad og gratis kørsel med offentlig transport i Stralsund og Rügen. MEN det vigtigste er, at I har adgang til Stralsund Ozeaneum, som tidligere er blevet udnævnt til at være Årets Bedste Museum i Europa. Desuden får personer over 17 år også adgang til det naturhistoriske museum, Deutsches Meeresmuseum.

Sådan ser tilbuddet ud:

Tjek tilbuddet ud >

Om tilbuddet:

En af Stralsunds helt store attraktioner er Stralsund Ozeaneum. Her er der interaktive og lærige oplevelser for hele familien, når I går gennem de 5 faste udstillinger med bl.a. Verdenshavet, Østersøen og 1:1 giganterne i havet. På taget af den moderne bygning kan I også hilse den hyggelige pingvinfamilie. På det naturhistoriske museum Deutsches Meeresmuseum kan I opleve de forskellige dyrearter, som både lever på land og til vands. Byen Stralsund er en hyggelig by, der med dens historiske, gamle bydel er kommet på UNESCO-ruten "Naturvidundere og stolte stæder".

På IntercityHotel har I en central beliggenhed til de fleste af byens seværdigheder. Hotellet er simpelt indrettet, og her vil I få serveret morgenmadsbuffet hver morgen. Hvis I har lyst til at slappe af på hotellet efter dagens begivenheder, så serverer restauranten både lokale og internationale retter om aftenen.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i november
  • Hotel fundet hos: TravelBird
  • Overnatning: 1 overnatning IntercityHotel
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,-
  • OBS: Børn under 17 år får ikke en kombi-billet, men kan købes på stedet for ca. 90,-