Få en overnatning på Ibis Berlin Ostbahnhof fra 310,- per person

SE HOTEL >>

Glæder du dig allerede til julens lune dage, fyldt med velduftende hjemmebag, fængende julejingles, massevis af julelys og dekorationer samt at shoppe løs på alverdens julemarkeder? Så er dette tilbud på en juleferie sikkert lige noget for dig! Vi har fundet et super tilbud på hotelovernatning i stemningsfyldte Berlin, der i særdeleshed kan bringe julehumøret frem! Du kommer til at bo på Ibis Berlin Ostbahnhof, der ligger dejlig centralt, så du nemt kan gå rundt i byen eller komme til offentlig transport.

Sådan ser hotellet ud

SE HOTEL >>

Om tilbuddet

"Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske!"… Det er måske de færreste der fejrer julen så længe, men december er bestemt en måned, hvor julens muntre stemning og flotte dekorationer fylder de fleste europæiske byer. Og det gør det bestemt i Berlin! I den søde juletid rummer byen ca. 60 julemarkeder, hvor du kan høre julens glade toner, smage på det lækre, tyske bagværk og shoppe årets julegaver, der senere skal lægges under træet den 24. december. Så tag din jule-entusiastiske kammerat, mor eller partner under armen, og nyd nogle hyggelige dage i Berlins smuktdekorerede gader.

Med dette supertilbud kan du lige nu booke 1 overnatning på Ibis Berlin Ostbahnhof, der har en dejlig central placering i Berlin. Og skulle du have lyst, så kan du tilkøbe morgenmad i opholdet, der serveres i hotellets restaurant. På dit værelse vil du have eget badeværelse, aircondition, skrivebord, TV og hårtørrer.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person (Ved 2 personer pr. værelse)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i december
  • Hotel fundet hos: Nustay
  • Overnatning: 1 nat på Ibis Berlin Ostbahnhof