Overnat på Hotel Vista inkl. morgenmad i Vrsar fra kun 367,- per person

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Nyd sommeren i den skønne ferieby Vrsar i Kroatien. På 3* Hotel Vista kommer du til at bo 4 min. gang fra havnen, som danner centrum for den livlige havneby. Lad dig friste af den lækre duft fra restauranter, deltag i isbodernes festligheder, og lyt til de livlige toner fra livemusikken. Byen er helt ideel for årets ferie, og i Vrsar finder du flere strande, der er fantastiske til solnydelse og vandpjaskeri.

Sådan ser tilbuddet ud:

GÅ DIREKTE TIL TILBUD >>

Om tilbuddet:

Gå på opdagelse i byens stejle gader, nyd udsigten over byen og havnen fra kirketårnet, eller nyd et lækkert, middelhavsinspireret måltid. Vrsar er en super ferieby, hvad enten du rejser med din partner eller hele familien. Og ikke langt fra Vrsar finder du bl.a. Dinopark Funtana og havnebyen Rovinj, der er fyldt med kulturelle attraktioner og mange butikker.

På 3* Hotel Vista bliver I logeret på et dobbeltværelse med eget badeværelse, TV, fri WiFi, aircondition og mere. Der er daglig rengøring på værelset og mulighed for vask af tøj. Fra Hotel Vista er der kun 4 min. gang til havnen og 33 min. til Dinopark Funtana.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (Ved min. 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige priser er fundet i august
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 nat på 3* Hotel Vista