Lækkert og billigt hotel i Århus med overnatning på det 4* boutique-hotel Villa Provence centralt i byen fra 748,- per person

SE HOTEL >>

Oplev den århusianske charme med et hotelophold på det 4* boutique-hotel Villa Provence, som ligger midt i byen. Boutique-hotellet har fået super gode anmeldelser fra dets tidligere gæster, og med i prisen får du morgenmadsbuffet. Århus er bestemt en hyggelig by at tage på par-tur i.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE HOTEL >>

Om tilbuddet:

Det centralt beliggende boutique-hotel Villa Provence er indrettet i fransk stil med masser af gennemførte detaljer og en intim atmosfære. Du kan slappe af, med en drink i hånden, i hotellets lille café eller i den hyggelige gårdhave med brosten, lindetræer og springvand. Den fransk-inspirerede stil vil du også kunne fornemme i den daglige morgenmad. Det 4* Villa Provence er en skjult skat blandt andre overnatningsmuligheder i Århus, og tidligere gæster har belønnet hotellet med supergode anmeldelser.

Danmarks andenstørste by, Århus, oser af charme, kultur og imødekommenhed. Byen er virkelig kommet på landkortet efter, at de ikoniske brands Vouge, Lonely Planet, CNN og National Geographic har rost den danske by til skyerne. Og det er bestemt ikke uden grund! Byen har det hele, hvad enten du er til kunst, historie, gourmet eller ren afslapning. Besøg bl.a. kunstmuseet ARoS eller det historiske Moesgaard Museum. Elsker du god mad, er der så sandelig også lækre oplevelser at få i Århus. Byen har hele 4 restauranter med Michelin-stjerner, og flere andre restauranter er nævnt i Michelin-guiden. Århus er også en by for familier, da du bl.a. kan tage i friluftsmuseet Den Gamle By, fodre råvildt i Dyreparken og have det sjovt i Tivoli Friheden. Hvis du endnu ikke har besøgt den jydske perle, kan du lige så godt gøre det nu.

Godt at vide:

  • Pris: Prisen er per person per nat (ved 2 personer på værelset)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da værelserne kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Prisen er fundet på overnatning i november
  • Hotel fundet hos: Skyscanner
  • Overnatning: 1 overnatning på det 4* boutique-hotel Villa Provence
  • Ekstra omkostninger: Parkering koster 135,- per døgn